onsdag 15. juni 2016

Hvordan bygge blomsterkasse i tre

Bygg et urtebed i moduler som gjør det lett å komme til plantene, samtidig som. En blomsterkasse gjør seg piffer opp hagen og du kan enkelt lage en slik kasse selv. Denne blomsterkassen er både enkel å lage – og fin!


En planke øverst og en nederst, slik at du kan fordele de andre tre plankene og få like . Karin fra Hjemmefikserne viser deg hvordan. Vi viser deg hvordan du enkelt støper eller bygger en kasse i akkurat den.

Se hvordan du lager blomsterkassen. Jeg elsker treverk med nyanser i grått, lukten og synet av åringer i treet. Enkel blomsterkasse i tre. Hva med en selvvannende blomsterkasse i Sibirsk Lerk tenkte jeg,. Når man først er i gang, er det like greit å bygge i levegg som plantene kan vokse mot.


Hvis plantene lar røttene sine gro ned i reservoaret, hvordan fikk de i . Slik støper eller snekrer du dine egne blomsterkasser.

Her var det bare smil å få, og vi fikk også forklart hvordan vi skulle gjøre dette.

For å si det enkelt, så er det nesten bare å tre terrassebordene inn i. Bruker du den enkle guiden, tar det ikke lang tid å bygge blomsterkassen. Jeg tenkte å bygge to store blomsterkasser til verandaen. Dersom man har royalimpregnerte terrassebord har Møre Tre kommer med multistolpe som kan . Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du. Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre. Dette bildet kommer fra Onelittleproject.


Tre terrassebordet inn i sporet på MULTIstolpen og skru sidevangen fast i MULTIstolpen på den andre . DIY: Bygg selv – og fyll med dine. Husk å pensle formen med . Elevene må derfor tenke økonomi. Man må også tenke gjennom hvordan sammenføyningene i hjørnene skal være. Sett et personlig preg på uteområdet med selvlagde blomsterkasser i tre.


Ferdig blomsterkasse med (fra venstre) skabiosa, rosa tusenfry. Lag små vanningshull mellom plantene, for eksempel tre steder i . Blomsterkasser er dessuten et produkt som det er mulig å selge.

Jeg valgte å bygge en kasse rundt en sinkbøtte, bare for å gjøre den . Hvordan bygge en blomsterkasse.

Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling. Men jeg skal lage en blomsterkasse til som er litt høyere, og da skal jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg