tirsdag 21. juni 2016

Meaco avfukter

Avfukter for private Byggtørker for proffe Luftrenser Filter. Meaco luftavfukter er Best i test! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Les tester og omtaler før.


Ikke la din båt bli ødelagt av fukt, mugg og jordslag! MEACO DD8L STANDARD er den komplette luftavfukter til mange formål. Få et bedre inneklima for både deg og din båt ved å bruke en egnet luftavfukter. Meacos bestselger DD8L har blitt enda bedre, på så mange måter. Vurderer å kjøpe ny avfukter i båten min, den fra Clas Ohlson samler ikke vann lenger.


Har i tillegg ionisering som nøytraliserer muggsoppsporer, støv, mid . Energisparende avfukter med HEPA-filter. Artikkelnummer: HLB DD8LZ. Her er det enkelt å komme i gang, avfukteren er klar til bruk. Zambezi er den beste avfukteren for alle temperaturer! Enkelt, og ganske intuitivt panel med et lite display som viser fuktighet.


En enklere utgave av DD8L Standard. Den beste har blitt enda bedre. En luftavfukter trekker fuktighet ut av luften, og kan være en løsning for å få bukt med fuktig luft. Vennligst les denne bruksanvisningen før du bruker luftavfukteren og ta vare på den for . Ingen andre avfuktere gir deg så mye! Tekniske data: Type avfukterTørkerotor Kapasitet: Ca . Den er bygget med et genialt konsept uten bruk av kompressor.


Brukes i alle temperaturer. Innbiller meg at lukten er sterkest når det er lenge siden den sist har kjørt avfukting. Dette gjør at den er veldig stillegående og at den kan brukes i alle temperaturer over null. Naboen har med hell hatt en avfukter i sin kjeller og jeg vil prøve det. Kraftig og driftsikker luftavfukter.


C og RH Max arbeidsområde 100m² - anbefalt arbeidsområde til 50m² Driftsområde til 35° C . Perfekt avfukter for båt, campingvogn, kald kjeller og til klestørk. Rensing av luften og bakteriedrepende luftfilter. Egen funksjon for klestørk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg