fredag 10. juni 2016

Skyte måker med luftgevær

Frivik i Dyrevernalliansen forteller at skyting mot måker er forbudt. Er det umoralsk å skyte måker med luftgevær ? De er jo luftens rotter som absolutt skal skite på MIN kalesje. Greia er at måker betaler ikke 2-millioner for sitt hus, mens det gjør vi som. At et luftgevær skyter 3fps har ikke en dritt å si når kula så vidt .

Ifølge retten er ikke skyting med luftgevær på måker et ukjent fenomen, men at det er viktig å reagere preventivt mot det. Flere resultater fra freak. Det var flere måker som i et par timer fløy rundt i området på Vestsiden og.


Når man også velger å skyte dyr med luftgevær blir ofte fuglen . Ifølge Møre viltettersøk hadde de blitt skutt på med luftgevær. Han måtte skyte flere måker som hadde blitt skadeskutt søndag. Brønnøyværing i 40-årene må betale bot og har fått luftgeværet inndratt.

Skyting med luftgevær på måker er ikke et ukjent fenomen, som det . Ja, ett kraftig luftgevær vil kanskje ta livet av skjæra. Tenåring dømt til fengsel for å ha drept måker. Har de oppgitt noen grunn for å skyte måker ? De to mennene har skutt med luftgevær , og er foreløpig siktet for miljøkriminalitet.


Drepte måkene med luftgevær. SKI: Ivar Eide i Norsk ornitologisk forening mener grendelaget i Nordre Finstad bør vurdere andre muligheter enn skyting. Akvariet i Bergen vil skyte og drepe innpåslitne måker.


Politiet i Sandefjord har rykket ut etter melding om at unggutter i en bil skyter på måker med luftgevær. SVAR: Hei Det er års aldresgrense for å eie, inneha og erverve luftgevær. Han var tiltalt for å ha skutt og drept fiskemåker og måkeunger. Dude, du kan ikke mene at det er greit å skyte dyr med luftgevær. Hvis man tror at man kan sette seg i vinduet med luftgevær og skyte ned måker i boligfeltet så tar man så grundig feil.


Retten til å jakt på måker. Norge, selv ikke rotter eller måker slik mange tror. Noen få som ringer er så irritert at de vil skyte måkene , men det er ikke lov.

Måker kan bare avlives etter tillatelse fra kommunen, men ingen får . Mangler: luftgevær Politiet i Trøndelag on Twitter: Melding om personer som skyter på. En person innbringes og forholdet anmeldes. Det skulle vært lov å skyte måker ! LUFTGEVÆR: Luftgeværkula har gått igjennom brystet og ble funnet på innsiden av.


Mannen som skjøt var på firmafest og klatret opp på et tak for å skyte måker med et luftgevær , men traff i stedet 19-åringen, melder VG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg