tirsdag 1. august 2017

Brudeslør plante

Disse to slektningene heter begge brudeslør , men er ulike planter. Takknemlig og lettdyrket plante med mange bruksområder. Fin i be og vakker i buketter.


Herlig og lettdyrket brudeslør som gir hvite doble blomster, nesten som snøballer. Plant om når plantene er store nok til å håndteres.

Skal du plante brudeslør i haven? Så læs med i guiden her og få råd og vejledning til placering, udplantning, pasning, deling og flytning af brudeslør. Frodig staude med delikate hvite blomster. Tåler tørke når den er etablert.


Den har fyltblomstrende varieteter, også med lyserøde . Brudeslør , planteart i nellikfamilien. Den kan også plantes foran i rabatter, for nok .

Hvilke erfaringer har dere med denne? Eller krypslør, Gypsophila repens? De spirer og det blir planter. Hva kan jeg plante sammen. Flere resultater fra forum.


Jeg har nogle brudeslør , som ikke rigtig trives. Kan det være, at denne plante stiller specielle krav til jorden? Stort udvalg af Stauder A-D.


Nydelige rosa peoner med hvitt brudeslør , pakket inn i cellofan. Serviceavgift fra 1kr) . Hvis ikke slutter planten å produsere nye blomster. Fyldte hvide blomster i juni - august.


Trives i sol - halvskygge. Tørketolerant God til snit planter. Emerald Dekorative, hvite brudeslør i kunstmateriale som k.

Planter og blomster fra Emerald har et naturtro utseende og krever ingen vedlikeholdelse. Stauder passer i bed og i krukker, du får stauder som trives i sol, skygge, steinbed. Kronbladene på denne skrøbelige skønhed er gennemtrukket af fine, violette årer.


De sørger for en varm glød i det strålende hvide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg