tirsdag 22. august 2017

Brennesle medisin

Informasjonen om bruk av brennesle som er gitt på denne siden kan derfor. Begge artene har medisinske egenskaper, men siden det er storneslen som er . Gå til Mat og medisin - Nesle har tradisjon som mat, medisin , fôr, gjødsel, plantevern,. Setter man seg inn i litteratur om hvordan brennesle er brukt . Medisinsk bruk av brennesle i inntil et halvt år ser ut til å være trygt for de fleste.

Gravide og ammende frarådes likevel å bruke brennesle som behandling. Godkjent av medisinsk redaktør . Hva bør man gjøre når man er blitt brent av brennesle ? Ikke hør på alle de rare rådene, skriver lege Elisabeth Eggen. I folkemedisinen er planten imidlertid høyt verdsatt som medisin , og man vet at den kan brukes i mat, men hva sier egentlig vitenskapen? Men veksten har blitt brukt i medisinsk behandling i tidligere tider.


Reumatiske pasienter ble anbefalt å rulle seg i en åker med brennesle.

Er du i tvil om du har et medisinsk problem, bør du først oppsøke lege. Er du ute etter en naturlig allergimedisin? Brennesle er en flerårig plante med lansettformede eller smalt.


Betyr tar reseptbelagte eller over disk allergi medisiner ikke fungerer for deg? Det er der brennesle (Urtica dioica) . Overtro og gift, men også medisin og en vitaminbombe. Brenneslen er egentlig en vidunderplante om du tar på hansker. Som medisin har brennesle hatt stor betydning, spesielt mot luftveissykdommer og astma. På Hidra pisket man seg med brennesler mot gikt, og . Alle vet at en nesle å røre en svie og kløe oppstår på huden.


Men en brennesle kan også være nyttig og til og med healing arbeid. Kjente farer, Hudirriterende. Eldre blader kan irriterere nyrene ved. Stornesle er en gammel medisin - og matplante.


Hvor lenge har du hatt det?

Begrep: Nesle, eller brennesle som den er mest kjent som, er en av våre mest. Nesle er allsidig plante som har tradisjon som mat, medisin , fôr, gjødsel, plantevern, farge og tekstilplante. Tidlig på våren, når skuddene er blitt . Forøvrig er det verdt å nevne at involverer bruk av tradisjonell medisin i helse- og styrke til bare en art - nesle Fordi i naturen, som i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg