torsdag 31. august 2017

Plasttunnel pris

Vi kan tilby en praktisk plasttunnel med unike funksjoner til en gunstig pris. Hagetunnelens konstruksjon. Stabil tunelldrivhus med galvaniserte metallbuer som støtte.


UV stabilisert, gjennomsiktlig og varig film. Få fart på dine dyrkeprosjekter i hagen. Jordbær dyrket i plasttunnel vil bli mer vanlig, sier jordbærbonde Morten Gustad som i år har fått overvintrings- skade på 1mål .

I Norge har vi ein liten produksjon av bær i tunnel. I Spania og Storbritannia er det . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Formål: Å øke arealet av norsk jordbærproduksjon i plasttunneler for mer. Med forventede økte avlinger (prosent), og bedre pris utenom hovedsesongen, . Tillatt i prydplanter i grøntanlegg, planteskoler utendørs og i veksthus, i jordbær i veksthus, plasttunnel og på friland samt i eple og pære. Fritstående drivhus, PVC plast, Tunnel.


Dyrking under tak i plasttunneler gir full kontroll med vær og vin. Bærene er dyrket i plasttunneler , og det gir en rekordtidlig.

Derfor kan ikke prisen sammenliknes med bærene som er dyrket på fritt lan sier . Dette priseksempelet er på m2. Aluminiumsfarget og med sikkerhetsglass. Størrelse x meter. Sokkel er inkludert i prisen. Køb, salg og leje af nyt og brugt:.


Norske moreller trives godt under tak i plasttunneler , spesielt i en kald og regnfull. Plast tunnel , plast tunnel 8xm. Muligheter for lengre sesong gir samtidig bedre pris. Pris - og avlingsendringer slår svært mye ut økonomisk. Dyrking i plasttunnel kan gi bedre avling, bedre kvalitet og bedre pris hvis du kommer . Inni plasttunnelen kan plukkarane hausta tørre bær i all slags vêr, høgare.


Alt saman bidreg til høgare kvalitet, og dermed betre pris på bæra, . ELLER ANDRE BÆRSORTER I PLASTTUNNELER ? Det gir muligheter for økt salg av friske bær og økte priser. Pris : Gratis, men vi må ha påmelding. Prisen forbrukaren vil betala for økologiske.


Ved dyrking i plasttunnel kjem det ikkje nedbør på.

I plasttunnelen kombineres rødt og blått lys i LED-lampene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg