onsdag 30. august 2017

Akantusranke

Akantus, planteslekt i akantusfamilien. Mange av artene er tilpasset vekst under tørre forhol ofte har de tornete blad. I middelalderen tid får akantusranken konkurranse av modifiserte og forenklete mønstre i bysantinsk kunst.


I spansk og portugisisk gotikk blir . Men kanskje du tenker på en annen form av et oppslagsor se nedenfor . Oppslagsor Ordbokartikkel.

I dette vinduet skal du finne tabell mfor oppslagsordet akantusranke. Finn alle synonymer til AKANTUSRANKE i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet.


T) en akantusranke - akantusranken Akershus — fortress . Gudbrandsdal-stilen gir det malte motivet et uttrykk som om det er skåret i tre, og akantusranken er et sentralt motiv. Det er mer kruseduller og bladverk enn . Stiliserte blader fra naturen er brukt som modell.

Om treskurd i Gudbrandsdalen. Arkitekt Steinar SKÅDEN, Øyer. Nær treskurd med akantusmotiv. Finn synonymer til akantusranke - på Kryssordkjempen.


Søk etter betydningen av ordet akantusranke på et av nettstedene nedenfor:. Dagens oppskrift: Grå genser med akantusranke av Tine Solheim. Denne oppskriften er dessverre ikke lenger tilgjengelig for gratis . Stor trekiste med blomsterdekor og beslag av metallplater med pregede akantusranker.


Mangletre med skoren dekor. Handtaket er utforma som ein hest og felt ned i toppen på plata . Framskap på fire dreide ben. Symmetrisk oppbygget akantusranke med . Brettet er dekorert med en skåren symmetrisk oppbygd akantusranke med to halvsirkelformede rocailler som griper over ranken.


Ved en av disse er det satt på. Bord med graverte akantusranke , . Har seks felt med grå bunnfarge som er rosemalt med akantusranke. Kråskap med tredelt front med utskåret gesims.


Stiftelsen Nordmøre Museum - Photographer Ekren Gravvol Simon.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å klikke eller navigere på nettstedet, godtar du at vår samling av . Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet akantusranke. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.


Skjønn sølv armring dekorert med akantus ranke (siselert) fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg