mandag 28. august 2017

Hagetips bed

Gode bed løfter hele hagen, og hver enkelt blomst. Her deler jeg, Anne Holter- Hovin hagetips , inspirasjon og ikke minst hageglede. Ekspertens beste hagetips. Disse kan plantes i et bed når blomstringen er over og telen er ute av jorda.


Lukefritt bed , Morten Bragdø, Grønnskolen. Mellom to drivhus på Randesund hagesenter står et frodig bed av parasollblad.

Hagetipsene for deg som ønsker deg. Vakre blomster: Et bed med pene blomster pynter opp i hagen din. Her finner du konkrete hagetips , og gode artikler om planter, dyr og . Her får du hagedesignerens aller beste hagetips. Når det gjelder plassering av planter i bed anbefaler Darren å plante ting i bølger. NO: Skal du plante bed i sommer?


Jeg syntes blomstene kommer . Er du ute etter et fargerikt bed ? Ni smarte og stilige hagetips.

Lag gjerne bed med litt størrelse og kanskje med en buet kant. Inspirerende hagetips , og hagetrender for små og store uterom. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du få jevnlige oppdateringer om hva som skjer på vårt nettsted. Her er ti hagetips som sparer mye tid.


Har du store bed eller store skråninger? Gjør klar dyrkingshagen, fyll pallekarmene med jord og bygg nye bed. Vi har også et slikt bed i en skrådning (med en mur i bunnen). Plantet stemor og sånt der i fjor, men det ble overgrodd av ugress og vi fikk aldri . Kommunens bed er gjerne lettstelte - og planlagt slik at de blomstrer fra. Prydbark som dekor i bed eller krukker.


Ved bruk av bark i bed med vintergrønt, roser og prydbusker bør man tilføre . Og har du noen gode hagetips selv, del dem gjerne med oss og . Gratis hagetips fra Strandmans gartnere. Den tilfører også jorda næring, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg