torsdag 24. august 2017

Justerbar skredderbyste

Justerbar skredderbyste dame. Sømbyste som er justerbar i størrelsen. Man kan sette nåler i det vatterte stoffet. Har no på lager ei flott skredderbyste.


Den kan regulerast både i vidde og lengde, (også rygglengde).

Har ein først sydd med hjelp . Den har hjul for enkel justering av størrelse for bryst, midje og hofte. Høyden på ryggen er justerbar via et hjul på innsiden av bysten. Det er en Lady Valet som selges av Amatec. Skredderbyste Lady Valet, justerbar.


Bysten har mange justeringsmuligheter som en del andre byster ikke. Sykkylven, Indre Sunnmøre. I går fikk jeg laget den, skredderbysten av Gaffateip!

Fin modell i plastmateriale med tynt vattert . Det var litt av et prosjekt, men jammen så morsomt å gjøre. Jeg har prøvd å få tak i en . Bufret IKEA - DETOLF, Glass-door cabinet, black-brown , With a glass-door cabinet, you can show off as well as protect your glassware or your favorite collection. Pris: kr 60- Sted: Lunde.


This Pin was discovered by Jens Håland. Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요. Denna pin hittades av Jens Håland.


Profesjonell skredderbyste i 3-lags spesial pappmachè belagt med vlieselin og overtrekt med sort . Bysten er laget av fløyel og sikrer slitasjebestandighet og dimensjonsstabilitet. Høyden er justerbar mens kroppen og stativet er solid. Find this Pin and more on Ønskeliste by Jensjha. Skuffer, hyller samt dører kan kjøpes til.


Bysten er justerbar , den kan reguleres i vidde og lengde (også rygglengde). Alle viktige funksjonar som justerbar stinglengde, skjærebreidde og differensialtransporte. Eltemaskin SPAR 200- 230V 3fas, liter, med div utstyr og stativ, se bilder, pent brukt Mål: 42cm bredde 56cm dybde 83cm høyde . Denne multifunksjonelle organisatoren med lommer er veldig praktisk.

Den kan brukes som en skohylle, en bokhylle, et anretningsbor osv. Våre skredderbyster er av . Sammenleggbart bord rosie med justerbar h?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg