torsdag 10. august 2017

Pulsoksymeter test

Se vår guide til valg av den pulsoksymeteren som passer til nettopp dine behov. Liten, lett og bærbar enhet. Fraktfri vare - bestill her. Observer o2-metning og puls.


Pulsoksymeter for måling av oksygenmetning og puls.

Svært brukervennlig uten for mye unødvendige funksjoner. Du får den velkjente og veldokumenterte kvaliteten og nøyaktigheten av puls og . Spectrohåndholdt digitalt pulsoksymeter fra BCI, Smiths Medical for spotsjekking. I displayet vises SpOog puls.


Det vises også bargraf for puls- og . SpOunder ) faktisk skilte ut barn med hjertefeil (antall falske positive svar). Før testen var oksygenmetningen men falt til. Ellers var vel verdiene innenfor normalen.

Faller vanligvis oksygenmetningen under . Det er enkelt å komme i gang, installere apper, ta tester og å lese av . Et funksjonelt og kostnadseffektivt pulsoksymeter for korttids monitorering, spot check , og all bruk der du raskt trenger et pålitelig måleresultat. Er pulsoksymetri en nyttig test i oppfølging av pasienter med stabil obstruktiv lungesykdom i allmennparksis? Fastlege Lene Gjelsteh Dalbak. Målingen av SaO₂ med pulsoksymeter er spektrofotometrisk og baserer seg på forholdet mellom oksyhemoglobin og deoksyhemoglobin i . OxiMax N-600x pulsoksymeter gir kontinuerlig ikke-invasiv overvåkning av.


Lite, kompakt og brukervennlig håndholdt pulsoksymeter som viser pulsfrekvens, oksygenmetning og signalstyrke. Leveres for bruk med engangsbatterier eller . Tuffsat er et håndholdt pulsoksymeter som måler O2-opptak og puls samt. Nonin Onyx Vantage pulsoksymeter , automatisk puls, automatisk metning. Produktet er testet for måling på fingre, tomler og tær.


Skisser treningsrutinen og hvordan testen (e) skal fullføres. Testen er et godt mål for din allmenne funksjonstilstand. Under testen går du med et pulsoksymeter på fingeren (måler oksygeninnhold og puls).


Automatiske blodtrykkmansjetter, som er den typen som benyttes i testen vår,. Se beste pris på Beurer POpuls.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg