mandag 21. august 2017

Musefeller

Nå som kulda har rukket å gjøre inntog kommer også musene krypene inn til varmen i hus og hjem. Se her hvilke musefeller musa foretrekker. Vi har alle typer musefeller.


En musefelle bruker åte og den kan drepe musen mekanisk, med elktrosjokk eller fange den levende. Den humane måten å bekjempe mus. Plass til mus i hver felle før den må tømmes.

For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har fanget musa – ikke sant? Men dette er dessverre ikke . Denne hadde best fangstresultat i vår test. Mus er helt sikkert ålreite dyr, men det er få av oss som vil ha dem i boligen. Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben . En elektrisk musefelle eller rottefelle dreper gnagerne humant på sekunder.


Enkel klappfelle for å fange og drepe mus. Når musa prøver å ete åta, løsner bøylen som er spent opp, smeller tilbake og dreper skadedyret.

Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av . Ved hjelp av en plastflaske, kan du enkelt lage en musefelle. Den er human og du kan bare slippe ut musen uten.


Disse små gnagerne forårsaker store materielle ødeleggelser. Svært effektiv og hygienisk felle med langtidsvirkende middel. Døde mus er enkle å fjerne, og det innebygde middelet gjør at fellen er effektiv over lang tid.


Er det noen som aner hvordan jeg kager en musefelle ? Jeg har en katt (les JÆVLIG lat katt), så jeg kan ikke bruke de vanlige fjærfellene. SuperCat FSC Musefelle i tre. Tomcat Musefelle Press 'n set pk. Klassisk og effektiv musefelle i tre fra Rapp.


Victor Power Kill Musefelle pk. Musefeller - desinfeksjon, bier, biller, boligkontroll, brun jordmaur, duefjerning, ecopci, edderkopper, eitermaur, fluebekjempelse - Finn firmaer, adresser, . Profesjonell musefelle i metall av meget god kvalitet. Pigger på nedslagsfeltet som gjør fellen ekstra effektiv.


Lett å justere følelsesgrad på avtrekkeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg