torsdag 31. august 2017

Plastkrukke med lokk

Godkjent til næringsmidler. Hvit plastkrukke med rødt skrulokk som rommer 1ml eller 1g. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. Rund plastboks, transparent oppbevaringboks med sort lokk.


Hvis du lager eget Slime er denne boksen perfekt som oppbevaring. Tett boks for oppbevaring av maling, lakk, lim osv.

Tett lokk sikrer at innholdet ikke tørker ut. Plastboks 1L med lokk , CS. Bruk disse plastkrukkene med lokk på utallige sett og frigjør din kreativitet.


Med de fargede lokkene setter du en herlig stemning på ditt bord. Gjennomsiktige beholdere og lokk gjør det lett å se når du trenger nye forsyninger. Og når du bruker middagsrestene fra i går til dagens lunsj, slipper du å kaste . Særgen norskprodusert marmeladekrukke med lokk og matchende skje.


Sitter godt fast på tilpasset skål.

Klar plastkrukke med aluminiumslokk. Krukka kan avvike litt frå bildet. Grunnet innstilling av tog vil det være noe forsinkelser på leveringer til Finnmark. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Pris fra 18- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Rund salvekrukke uten lokk , lys grå bunnfarge og. Skrin med hengslet lokk og innhold: glass. En matt krukke i plast med lokk. PLASTBOKS MED LOKK LITER SMARTSTORE.


Universal plastboks på liter med lokk. Ideel for oppbevaring av masker og filtre. Lokk som passer til kvadratisk plastboks, liter, art nr. Har mange slike plastbokser, tenkte å få laget lokk til noen av dem og bruke dem til pinnedyr og små pinnenymfer.


Tror dere de vil passe til det . Denne plastkrukken har form og design som en glasskrukke fra en 50-talls godteributikk, men til en brøkdel av prisen. Kjøp online eller ring oss for personlig service!

Dobbel lokk øverst rundt lagring plast krukke , plast krukke med enkel åpen 500ml. Sende bookingforespørsel . Oppbevaringsboks med lokk og lukkemekanisme. Antall turer med stop gender inequality Bergtatt: barn for alltid selskap på bjoerglum kloster spørsmål intervju . Europris løser dine oppbevaringsbehov med bedroller, balje, bøtte, kurver og oppbevaringsbokser.


Lagerbeholdning: På lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg