tirsdag 22. august 2017

Monstera plante stell

Kortfattede råd om stell : Vindusblad trives i varmt (ikke direkte sollys) . Har en kokos-stokk og har begynt å lage en ny stikling for å plante i samme potte for å prøve å få en . Gjør hjemmet ditt øyeblikkelig frodig ved hjelp av store grønne planter. Navnet gjenspeiler de store flotte bladene med naturlige hull som denne planteslekten har. Stelletipsene ovenfor er generelle for grønne planter , men stelletipsene for de ulike plantene kan variere noe.

Her er litt mer informasjon om stell av ulike grønne . Kjøp gjerne grønne planter med litt tykke blader, de krever lite stell. Opphav – Tilhører myrkonglefamilien og stammer fra de tropiske regnskogene i det sørlige Mexico. Kan blomstre hvis den får godt stell.


Fruktene er blitt kalt Ceriman eller Monstera. Her er ekspertens liste over fem lekre planter som krever lite stell og som er enkle å. MONSTERA : Eller Vindusbla som den heter på norsk.

Disse plantene er sikre valg, ifølge klikk. Bladene er store, og har en frisk, blank. Råd og vinterstell av grønne planter. Men for Kathrine Winther Løkke er grønne planter mye mer enn en trend. VINDUSPLASS: En monstera titter fram til høyre i vinduet.


Formering av planter er metoder du bruker for å få flere av samme slag. Ficus elastica, Dracaena og Monstera. Elles så set dei fleste planter røter om dei vert planta i ei lita potte med mager. Ellers når det gjelder monstera deliciosa har jeg gode erfaringer både. Og vindus blad som får rikelig med sol og stell , er den planten som fikk . Selv om en plante får god behandling, kan den allikevel få sykdom og skadedyr.


Disse tre grønne vil vi se mer av i høst, og slik steller du plantene. Greit nok at jeg klarer ganske mye når jeg først setter meg et mål, men planter. Syntes blomster er kjempegøy, men de krever virkelig sitt stell og oppfølging.


Tropiske planter trenger ofte mindre stell enn andre.

Monstera deliciosa – populær trend plante er den også. Finn ut hvem du matcher best, og hvordan disse plantene stelles. Deretter tar du ut vindusbladet. Eller bare trives du best med planter som trenger lite stell ? Jeg er fullstendig amatør når det kommer til planter , men skulle gjerne hatt et.


Krever lite stell og vokser seg lang og fin :). Kunstige planter av høy kvalitet for innredning av alle publikumsmiljøer. Våre kunstige planter er naturtro og krever minimalt med stell. Grønne planter er høyeste mote, både de levende som skal stelles og.


Og som en naturlig del av dette, er grønne planter et populært. Slik får du mange nye planter av plantene dine! Eføy er veldig hardfør og den brer fint om seg selv om du planter den i en.


Hvis du steller pent med dem holder de til langt utpå høsten, de kan også. Sukkulenter og kaktus- planter er de enkleste plantene du kan eie. De kan holde seg i flere uker uten stell , og i vinterhalvåret trenger de nesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg