mandag 28. august 2017

Maurmiddel jernia

Bli kvitt maur med maurmiddel Swirr Tube, en flytende maurdreper klar til bruk. Vi i Jernia har et bredt sortiment som beskytter deg mot alt fra bier og flått til mygg , knott og edderkopper. MAURMIDDEL SWIRR TUBE 25ML.


Jeg har kjøpt et maurmiddel på jernia. På sprayflaske, sprayer langs alle lister rundt hele rommet og på sprekker osv. Står på det varer i 8uker .

Giften tas med tilbake til bolet, og utrydder dette uten tilgrising. Kan brukes både ute og inne. Strøs på der kravlende insekter oppholder seg.


Har kjøpt både på OBS bygg og Jernia , fortell problemet til de i butikken, så hjelper de deg å finne det som er mest effektivt. Etter to omganger med maurmiddel ute langs kanten av husveggen og bedet. Jeg kjøpte en sånn boks på Jernia og satt ut, og nå er de borte!


Er dette noe jeg helt klart bare skal ordne selv med maurmiddel eller bør proffesjonelle aktører inn i bildet slik at. Jeg vet Jernia selger dette. Maurmiddel fås i jernvarehandel ( Jernia ) eller på Felleskjøpet f.

Biltema og Jernia og sånne. Skal uansett sette opp maurmiddel og se det ann noen dager før jeg . Skaff deg noe maurmiddel og vask hybelen nøye, ofte. Jernia , spør etter maurbokser med gift som maurene bærer med tilbake til tua. Tror den maurtypen kalles sukkermaur.


Kjøpte middel på Jernia , så nå er jeg klar når den måtte dukke opp. Langvarig og lekkert utseende. Hurtigtørkende - to strøk på samme dag. Kontaktinformasjon for Jernia (Billingtons Jernvareforretning AS) Halden, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Kjøpte et slikt maurmiddel som skulle ta knekken på dem, og det hjalp i fjor. Lurer på om de har sånt på jernia eller sånne typer buteikker! Alle tilbudene fra Jernia. De to siste ukene har det vært kjempestor etterspørsel etter maurmidler.


Det begynte allerede i februar, sier butikksjef ved Jernia Vågsbygd i . En lokkeboks med sirup og et effektivt maurmiddel som mauren tar med seg tilbake til tuen. For enkel og hygienisk bekjempelse av maur innendørs. Nå våkner mauren til liv, så vær rask med å legge ut maurmiddel hvis du oppdager noen inne i huset, sier Peter Hjuler i Bayer Garden.


Klikk for å se større versjon.

TRINOL MAURKONTROLLSYSTEM SWIRR. Nippon maurmiddel på tube. For bekjempelse av maurstier. På felleskjøpet og jernia har de noen små plastbokser som man legger ut, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg