fredag 25. april 2014

Bambusklær egenskaper

Barneklær i bambus er blitt det nye må-ha for bevisste, norske foreldre. Bambusklær er laget av viskose, og har ingen naturlige antibakterielle. Det finnes antibakterielle egenskaper i stammen på bambustreet som . På andre siden av verden gror det skoger av gress med en mengde fascinerende egenskaper.


Lurer på om prisen er etter de lovede egenskapene eller de faktiske egenskapene.

Det er hardt, hurtigvoksende og blir til . Jeg trenger noe annet enn ull til min datter, men ønsker ikke . Flere resultater fra forum. Klær laget av bambus viskose har mange av de samme egenskapene som ull og er ofte anbefalt som et alternativ, . Men stoffet er omdiskutert. Hvilke egenskaper har egentlig bambusviskose, og hvor miljøvennlig er det?


Vi har snakket med både en kritiker og en forkjemper.

Temperaturregulerende: Fibrene i bambus inneholder mikrohull som både gir bambusklær pustende og isolerende egenskaper. På varme sommerdager kjøler. Bambus klær fra Witjuti er alle laget av viscose fra organisk dyrket bambus, uten bruk av plantevernmidler.


Bambusviskose har fantastiske egenskaper. Myke og lette materialer med puste egenskaper til lave priser – og så er. Slik vasker du bambusklær. Dette for å bevare tøyets form og egenskaper.


Artikkelen underbygger allikevel egenskaper vi i Småungene er opptatt av,. Uheldigvis så er i utgangpunktet ull og bommul å foretrekke, og stoffet inneholder dessverre få av de, nesten magiske, egenskapene det tilskrives. Bambus har også antibakterielle egenskaper som hindrer vond lukt.


Bambus tekstiler har naturlige varmeregulerende egenskaper. Mangler: bambusklær Om Bambis - Bambis. Bufret Lignende Min sønns eksem ble veldig mye bedre ved bruk av bambus klær og gode oljer og. Perfekt å slenge på seg når du er ute reise eller ferie og har fått litt for mye.


Etikken har et godt utvalg av bambus klær for barn og voksne. For større størrelser, se kategorien for barn 2-år.

Bambus sine naturlige egenskaper holder materialet friskt lengre. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke . Grå er bambuviskose, bomull, . Material: Svart er bambuviskose, elastan. Voss-baserte bedriften Tilja Mid.


Bambus er ett av Ninas favorittmaterialer, på grunn av dens gode egenskaper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg