torsdag 17. april 2014

Trykksverte

Nettsiden er levert av VIPnett AS. Trykksverte er et samleord for vanlige, svarte trykkfarger. Det er utfordrende tider for norsk papirindustri og journalistikk.


Mange spør seg nok hva de skal gjøre etter trykksverten. Dette lurer jeg veldig på!

Det må jo vœre en spesiell type som er lett og vaske av , ikke gir allergi eller skader barnet på annen måte. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Skyll flekken med så varmt vann som tekstilet tåler. Hell litt flytende vaskemiddel rett på flekken.


Denne reklamefilmen for VG er filmet i one take, uten bruk av tracking eller andre spesialeffekter. I dette vinduet skal du finne tabell ffor oppslagsordet trykksverte. II sverte) svart trykkfarge.


Nå etterpå så jeg at fingrene var fulle av trykksverte.

Jeg har vaska ham så klart, men i det fall noe kom inn i truten der. Rundt 7kilo trykksverte rant ut på fortauet foran Halden Arbeiderblad tirsdag ettermiddag. Jeg har en sterk mistanke om at jeg er allergisk overfor papirstøv eller trykksverte. Finns det noen medisin som hjelper?


Oversettelsen av ordet trykksverte mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. I år er det år siden Verdens Gang så dagens lys på den lyseste dagen. De hadde sloss for å gjøre . Det kan av og til være vanskelig å forstå betydningen av hendelser som inntreffer i egen samtid.


Skulle papiret tape sitt lange hegemoni som . Nå er det over for Aftenbladets trykkeri. Vi møtte dem som mistet levebrødet. Mange grafikere vil vegre seg for å gå overfra én svertesort til en annen, og særliggjelder dette overgangen fra oljebasertesverter til . See what people are saying and join the conversation. Samlingen inneholder alle norske standarder innenfor ICS 87. ProduktinformasjonVis innhold av samling.


Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg