fredag 18. april 2014

Importere cannabisfrø

Hei, er det noen som vet om risken ved å importere cannabis frø ? Hvor stor er kjangsen for å bli tatt? Import av cannabis frø -straff innlegg 17. Importering av cannabisfrø innlegg 30. Cannabisfrø innlegg 16.


Flere resultater fra freak.

Noen som vet om narkohunden markerer på cannabisfrø? Det er lovlig å importere cannabis frø til Norge også hvis man sjekker lovene: . Ein mann frå Ulsteinvik har blitt dømt til dagars fengsel, skriv Vikebladet. Torsdag møtte en mann i 40-årene for Sarpsborg tingrett, tiltalt for ulovlig import av cannabisfrø , dyrking av cannabisplanter i sin egen kjeller og . I retten nektet kvinnen for at det var hun . CANNABISFRØ : Ringsakermannen importerte slike, men ble tatt. Politiet brøt menneskerettene.


Til tross for at mannen hadde tilstått import av.

Det gikk ikke som planlagt da en moing forsøkte seg i importbransjen i fjor høst, for tollvesenet stoppet forsendelsen av cannabisfrø han hadde . De fleste beslagene av cannabisfrø ender med straff, sier Jon Aspelun. Likevel tar mange sjansen på å importere de ulovlige frøene via . Tiltalte forklarte i retten at han hadde vært på danskebåttur til København. Innførsel av cannabisfrø er straffbart etter matloven § 8. I en butikk i utkanten av . Dyrking av cannabisplanter er forbudt etter Forskrift om narkotika, §og import av cannabisfrø ulovlig i henhold til Forskrift om såvarer, § 28. Llister tingrett og svare for å ha forsøkt å importere cannabisfrø , bruke marihuana, oppbevart og dyrket cannabis.


Altså, det er forbudt å importere cannabisfrø til Norge. Men du må ha en tillatelse fra Mattilsynet for å importtere frø generelt. Dette for at ikke fremmede arter skal . En mann fra Bø dømmes for brudd på matloven etter å ha importert cannabisfrø fra leverandører i Nederland og Sveits, samt for å ha dyrket . Og jeg kan love deg at om politiet skulle finne noen cannabisfrø og ingenting annet vil saken bli henlagt, eller i verste fall føre til en bot på en . Samboerpar dømt for innføring av cannabisfrø. HASJ: Det er ulovlig å importere cannabisfrø.


Mannen tilsto, men hevdet. Ifølge mannens forklaring skal han ha røykt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg