onsdag 30. april 2014

Mygg og flåttmiddel

Mygg, flått og andre stikkende og bitende insekter kan være en ordentlig plage i sommermånedene. Men med et godt insektsmiddel kan de enkelt holdes på . I dag har jeg laget en nydelig, velduftende krem som blir mitt myggmiddel i sommer. Denne kremen er enkel å lage, og den kan ha en . Kjøp Cactuz DEET mot mygg og flått 1ml hos Vitusapotek.

Sterkeste DEET konsentrasjon og lengstvirkende mygg og flått middel på markedet. Alternativet kan være å lage. Bruken av miljøvennlige planteoljer til beskyttelse mot insekter kan spores tilbake til historisk tid . Kan all spray virkelig ta knekken på flåtten? Jeg er skeptisk, sier ekspert. Testen av myggmidler ble mindre smertefull enn fryktet.


Moderne myggmidler er nemlig så effektive at det er langt mellom hvert stikk!

Dette mygg- og flåttmiddelet heter Anti Brumm Naturel og er basert på et naturlig ekstrakt som skal være skånsomt både for mennesker og miljø . Kombineres dette med et annet insektsmiddel sprayet på tekstiler og klær, og som dreper insekter,. Mygg-og flåttmidler forstyrrer insektets navigering mot huden. Flåttkontroll er et effektivt flåttmiddel som inneholder Permetrin. Metoden vil fjerne flått og redusere risiko for Borreliose. LAG ditt eget MYGG OG FLÅTTMIDDEL ! Dagens rystende oppslag i Dagbladet dokumenterer at flåttbitt er blitt et truende helseproblem i Norge.


Antallet flåttbitt som gir alvorlige . Eller selger de mygg og et flott middel? Flått og mygg kan være et problem om sommeren. Mygg er først og fremst en stor plage for mange. Hvordan lages naturlige mygg- og flåttmidler ? Magasinflått, flåttmiddel, hjemmelaget. Dette naturlige tilsetningsstoffet kan gjøre deg syk!


Produktet består av aktive blandinger, men inneholder kun rene eteriske og vegetetabilske oljer av førtsklasses kvalitet. Kan bruke på tur like gjerne som ved.

Myggen er en ting men finnes det en stopper for flåtten? Det gjør det dette kruttet fra det glade Sør-landet (Kristiansand).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg