onsdag 16. april 2014

Gnistfanger til bålpanne 60 cm

Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm. Praktisk gnistfanger som beskytter mot flammene fra bålet og som beskytter mot. Gnistfanger beskytter omgivelsene for gnister på avveie. Begrenser gnistsprut ved bruk av bålpannen.


Husk å bruk litt olje når du pakker tingene sammen slik at du ikke får rustdannelser.

Sett med vegger som dekker rundt hele bålpanna. Pakken inneholder et sett med 3 . Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! Beskytt omgivelsene for springende gnister. Holder grillristen på plass.


Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. UM-AS gnistfanger bålpanne 60cm , 3pk. Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde.

Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Bålpanne 60cm Odin Nyt stemningen . Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd . Med stativ, gnistfanger og grillrist. Overtrekk i kraftig Oxford-nylon selges separat. LOKK TIL BÅLPANNE ESPEGARD 60CM.


Valgfritt ullsett fra Aclima. Tre gnistfangere som på bildet utjgør en komplett gnistfanger. Gjør det tryggere å fyre bål. Blomsterurne, Sett stk cm.


Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Noe leveringstid på denne varen nå. Kommer i sett med tre vegger som går rundt. Solid gnistfanger som begrenser gnistsprut ved bruk av bålpannen - høyde 1cm.


Unngå at gnister fra bålet forårsaker uønskede hendelser, som hull i den nye fleece jakken, merker i terrassen eller en kjedelig lyngbrann - Alt for Hjemmet. Leveres komplett med gnistfanger og gnistlokk. En bålpanne fungerer både som et koselig og.

Passer bålpanne 60cm Laget av karbonstål. Espegard gnistfanger til bålpanne cm. N oen typer kommer med gnistfanger som ekstrautstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg