mandag 14. april 2014

Brukt fiskeutstyr til salgs

Halv pris for brukt fiskeutstyr er vel ikke så veldig gale bud det. Ryddesalg av div fiskeutstyr innlegg 5. Beskrivelse, Parti fiskeutstyr. Fiskeutstyr selges samlet billig innlegg 26. Lagt under byggutstyr annet, da det ikke var noen valg for dette.


Se dokument under dokumentasjon for frakt og . Ikke brukt , i original emballasje. Selger anbefaler besiktigelse av varens tilstand. Har du fiskeutstyr du gjerne vil bli kvitt, eller kanskje kjøpe deg nytt utstyr.


Kjøp og salg av brukt fiskeutstyr. Etter ønske fra medlemmene åpner vi nå for et eget . Drit kasting ser eg helst alle medlemer av gruppa tar på privaten og di som ikke. Komplett tilpasset viknes. Svert lite brukt da jeg liker Scandi liner.


For deg som samler på gammelt fiskeutstyr eller er glad i de gode gamle fiskeutstyrene, kan du kjøpe og selge nye og brukte her på QXL. Jeg har muligheten til å kjøpe noe billig brukt fiskeutstyr nå, og i den sammenheng har jeg et par spørsmål kanskje dere kan svare på. Makrellnot, sildenot omfar tråd nr.


Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere. Brukt fiskeutstyr til salgs. For kunder som har brukt hurtigkasse bes ta kontakt via vårt kontaktskjema. Er det noen som kjenner steder på nett som er egnet til kjøp og salg av brukt fiskeutstyr ? Ser at noen bruker denne gruppa til dette, men jeg . Kjente billigste fiskeutstyr merkevarer, garantert billigst! All fiskeutstyr og andre smitteførende gjenstander som er brukt i andre vassdrag skal desinfiseres før bruk.


Ellers gjelder generell regel at fiskeutstyr og andre . Disse standard salgsbetingelsene som vi kaller Kontrakten er utarbeidet og anbefalt brukt av Forbrukerombudet. Skiene er svært lite brukt (prislappen er enda på) skiene se. Vi prøver oss med en kjøp og salg side på OIF`s ski sine hjemmesider.


Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg