fredag 18. april 2014

Brunsnegle felle

Og den er nesten helt gratis å lage. Dansken har nemlig funnet opp en enkel felle som dreper skadedyret i. Les også: Slik bør du ABSOLUTT IKKE drepe brunsneglen. Den mye omtalte brunsneglen er tema for diskusjon for de fleste hageeire. Hadde jeg visst at det var så enkelt.


Nå er det din tur - med denne enkle fellen.

Invaderes hagen din av brunsnegler ? Her finner du tips om hvordan du bekjemper dem på en miljøvennlig måte. FOTO: Odd Smedsrud SNEGLEFELLEN: Denne fellen , med vørterøl i, er populær blant sneglene. En skål eller isboks med øl er en effektiv felle i kampen mot den forhatte brunsneglen , viser undersøkelser ledet av professor Christoffer . Ifølge Bioforsk legger brunsneglene egg på høsten, og de fleste eggene. FELLE : Det finnes mange typer sneglefeller i handelen, men hvorfor . Du kan skille brunsneglene fra andre brune snegler ved å se hvor lufte hullet er plassert, men. Vi har testet en ny type sneglefelle som trolig blir å få kjøpt i norske hagesentre neste år.


Slik kan du unngå invasjon av brunsneglen.

Kjøp det aller billigste ølet du finner, og tøm fellene jevnlig. Det har ingenting å si om det er . Brunsneglene trives godt i norsk natur og har kommet for å bli, sier ekspert. Dette kan brukes i feller som avliver sneglene. VØRTERØLFELLE MED LECAEn brunsnegl har gått i vørterølfella. Pensjonist Magne Skogland (74) i Tysvær utenfor Haugesund ble lei alle brunsneglene i hagen.


Nå mener han å ha knekt koden for hvordan . Den tiden av året er her igjen. Tiden hvor brunsneglene sniker seg inn på plenen og i blomsterbedene i hagen. Du har kanskje allerede fått dem?


FELLER : Brunskogsneglen kan fanges i feller med øl. Det er blant sneglenes favoritt. Kjell Herskedal, NTB scanpix. Michael var lei snegler i hagen - oppfant genial felle.


Fellen på bildet har kun ligget i minutter, og har allerede tiltrukket seg mange snegler, forklarer Michael. Kvinne fant brunsnegle i lunsjen på Oslo-hotell. Vi hater ødeleggende brunsnegler – og elsker å finne måter for å utrydde.


Felle : Denne fellen går brunsnegler – og kommer ikke levende ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg