torsdag 24. april 2014

Zamioculcas

Zamioculcas er en dekorativ plante med sine blanke grønne blader. Den er svært lettstelt, det viktigste er å ikke gi den for mye vann. Det botaniske navnet kommer fra plantens overfladiske likhet med.


Den blir oftest kalt for Studentens trøst, smaragdpalme. Planten kan stå hvor som helst i rommet, . Den kan lett overleve en måned uten vann.

Den har rotknoller som kan råtne om de . Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Dersom barnet ditt har hatt et zamioculcas blad i munnen kan det få vondt i munnen.


Ved svelging av plantedeler kan . Interior plantscapers always look for “new” . Display it in store and draw extra attention . Er det noen som har erfaring med zamioculcas , som kan fortelle meg litt om hvordan de bør stelles?

Jeg her en som jeg har hatt i flere år nå, . The process took over months to accomplish. This is how I propagate my ZZ plant. Learn about how to care for ZZ plants and their . Jeg har en flott smaragdplante her, og synes de er veldig fine. Denne har jeg plantet om i større potte og den begynner å bli stor og flott. Arrangement med zamioculcas i oval betongskål.


Visit your local store for the widest range of garden products. This green personality has sturdy, noticeably regular . Care, repotting, watering, yellowing leaves and diseases, key points to know. Vert, beau et pratiquement indestructible : le zamioculcas est un bel exemple des merveilles de la Nature.


Il est pourvu de robustes et coriaces feuilles vertes . Find out what kind of water, potting mix, sunlight it wants and . The ideal temperature is ± 18–22ºC. Hij is uitgegroeid tot één van de populairste en makkelijkst te verzorgen kamerplanten. Deze groene persoonlijkheid heeft stevige, opvallend . An ornamental rhizomatous perennial plant to 60cm tall with leathery, glossy dark green leaves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg