tirsdag 15. april 2014

Meny sushi

Råvarekunnskap er selve fundamentet for å kunne lage den beste sushien. Da vi skulle finne de rette ingrediensene til vår MENY - sushi , var det naturlig å se til . Den lekreste sushi er både sunn og go og du blir nok overrasket over hvor enkelt du kan lage det selv hjemme. Sushi takeaway og levering i Bergen!


Gå til MAKI MENY - - MAKI MENY. Maki: tempura, laks og flyverogn.

Vi har diverse sushi , maki, vårruller, fritert scamp, suppe og wok. Her finner du garantert noe du liker! I tillegg til buffeten har vi en spennende meny du kan . A- MENY : Stekte nudler med stk.


Nigiri: laks, kveite, tunfisk. Kyllingspid maki og rekerchips. Her setter vi sammen nigiri, maki og sashimi i en meny av forskjellige størrelser. Til lunsj anbefales 8-biter.


Fritert laks med avokado, majones, toppet med svart pepper, teryakisaus.

Allergener: Fisk, egg, sesamfrø, sennep, hvete, soyabønner. Som Stords eneste sushibar ønsker vi å gi innbyggerene på Stord og tilreisende innblikk i de fantastisk reine og gode smakene i det japanske . TILBUD biter sushi til 38- biter crispy tempura, tempura futo, rainbow laks og nigiri sushi , laks, kveite, . Saigon biter sashimi. Restauranten har åpent for bestilling av private selskap og kokkekurs i helgene. Kontakt oss for mer informasjon om meny.


Lett grillet sushi med vår teriyakisaus. Inneholder: Fisk, soya, hvete og sennep. Crabstick, flyrogn, avokado, sesamfrø. Vi tilbyr fristende pakker som . La deg gjerne friste av vår meny. Menyen finner du til venstre.


Du kan også laste ned menyen her. DAGENS SUSHI ( BITER ). LAKS, KVEITE, SCAMPI, LAKSMAKI. Geisha Sushibar er en veletablert sushi bar og take away i Fredrikstad sentrum.


Her er vårt nye oppdaterte meny med et nytt bedre design og et par nye retter :D Velkommen til oss for sushi i helgen, ses i morgen dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg