mandag 28. april 2014

Stål rekkverk ute

Weland har et stort sortiment av seksjonsrekkverk. Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri ubehandlet utførelse. Våre Rustfrie Rekkverk med høy kvalitet passer bra som Balkongrekkverk eller.


Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål. Wire Rekkverk med og uten håndløper. Rustfritt rekkverk for inne og utebruk i rustfritt stål.

Rekkverk Eksperten AS tilbyr rekkverksystemer og rekkverkskomponenter av høyest kvalitet i rustfritt AISI 3(innendørs) eller syrefast AISI 3( utendørs ) stål , . Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Hjem Hage og utemiljø Til utemiljøet Levegger og gjerder Rekkverk. Standard rekkverk - firkant stål , gulvmontert, er en av seks ulike rekkverk modeller. Sundance Norge AS - Utendørs massasjeba utemiljø, grill og utekjøkken.


Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 3for å unngå rustangrep. Det er viktig å vite at syrefast stål også trenger vedlikehold i form av pussing . Rekkverksstolpene i syrefast stål har fire ferdige påsatte glassfester pr.

Glassrekkverket egner seg like godt innendørs som utendørs. Skal du bygge rekkverk har du mye å velge mellom. Rekkverk i tre er fortsatt mest populært men stadig flere velger glass. ZiFront slipper du vedlikeholdsarbeidet fordi det er laget av glass, aluminium og rustfritt stål. REKKVERK i glass og stål.


Utendørs Rekkverk - fransk balkong, glass til rekkverk , glass til rekkverk oslo, glassarbei glassrekkverk, glassrekkverk oslo, glasstak - Finn firmaer, adresser,. Ståltrapper Vi produserer flere trappemodeller som har bærende stålkonstruksjon , men kan ha trinn eller rekkverk i stein, glass, stål eller tre. Med rekkverk i rustfritt stål får du en moderne, men tidløs fasade som varer i årevis uten vedlikehold.


Alle stålrekkverk fra Arnøy er laget av syrefast . Ser for meg slikt med stålwire. Noen som vet om noen som . Med glassrekkverk fra Icopal i klart, herdet laminert sikkerhetsglass setter du prikken over i-en på terrassen eller verandaen. Stolper og håndløper i rustfritt stål.


Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg