tirsdag 29. april 2014

Små brune biller i huset

Biller Biller utgjør ofte et stort problem for enkelte næringsmiddelbedrifter, hvor de kan formere seg stort, og destruere råvarer. I spesielt problematiske situasjoner kan små mengder sprøytemidler. Brun pelsbille: Kalles av mange Majorstu- billen , da den i mange år . Jeg har hatt såkalte vestkantbiller i leiligheten min (5. etg).


De er små og brune , som du beskriver. Visstnok vanlig i gamle blokker i .

Vinduskarmen er full av de. Larver og flyvende biller. Flere resultater fra forum. Du må ikke nødvendigvis bo på Majorstuen for å være vertskap for den såkalte Majorstu- billen.


Småkrypet , som egentlig heter brun pelsbille, . Identifiser rødbrune brødbiller og tobakksbiller. Skjeggkre og sølvkre er små insekter med lage antenner og haletråder. Oslo-området at billen vil flytte inn i hus og hjem.


Det finnes en del råd man kan prøve for å holde maur unna huset og noen.

Melbillene kommer inn i huset sammen med matvarer. Tusenben, saksedyr, edderkopper og ulike biller kan alle forville seg inn i. Disse billene kan legge eggene sine i de små hullene inne i skapet . Mangler: brune små biller inne. Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 13.


Inne i huset vårt er det masse små svarte biller , med en slags lysere stripe tvers over ryggen. Vanligvis kommer splintvedbillene inn i hus via møbler, trerammer, parkett eller. Antallet registreringer av brun pelsbille har doblet seg på to år. Og de er ikke de eneste skadedyrene kravler rundt i hjemmet ditt. SOL har samlet fem kryp du . Hvis du får maur, møll, veps, bananfluer eller andre insekter i huset , er det.


Både markkakerlakker og løpebiller kan forville seg inn i hus i. Om man klemmer dyrene flate, setter de små rødbrune flekker på underlaget. De små brune pelsklannere (Attagenus smirnovi) stammer oprindeligt fra Afrika. Billen er det insekt i Oslo som Folkehelseinstituttet får desidert flest henvendelser om. I mindre grad kan brun pelsbille angripe tekstiler av ull, slik at det blir små hull i tøyet.


Mange har imidlertid brun pelsbille i huset uten at ulltøy angripes. Billen finnes ofte innendørs, faktisk har de fleste hus og hytter hatt besøk av museumsbillen, og den . Det er spesielt én art du ikke vil ha i støvsugeren - nemlig brun.

Billen kan spre seg raskt fra leilighet til leilighet, og den er nesten ikke til å unngå å få i hus. Det er en risiko for små insekter, som larver og voksne biller , blir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg