onsdag 16. april 2014

Dark room siktede

Siktelsene gjelder blant . I politiaksjonen mot kvinnen i 40-årene ble tre barn reddet ut av . En år gammel mann som er siktet for overgrep over nettet, har hatt tilgang til internett og telefon i varetekt. På veggene henger flere kart . Tolv saker er videresendt andre politidistrikt.

En av de siktede i den store overgrepssaken som er under etterforskning i Bergen, har jobbet i elleve forskjellige barnehager i byen. Politiet finner datamaskiner fulle av brutale bilder og videofilmer av barn som blir seksuelt misbrukt og torturert på det aller groveste. En lovendring ga etterforskerne nye gjennombrudd i jakten på overgripere og nettverkene deres. Aftenposten har kartlagt nordmenn som er siktet , tiltalt eller dømt.


Også en Ap-politiker i Hordaland er blant de siktede. Vest har klart flest med siktede. Mannen , som er i 30-årene, soner nå en fengselsstraff for andre forhold. Bergen varetektsfengslet, siktet for å ha bestilt direkteoverføring av overgrep .

Dark Room og operasjon Duck. Da var personer siktet i det som ble omtalt som et nettverk av . DARK ROOEtterforskningsteamet i Bergen klarte å avsløre den. Først ble han siktet for ordinær befatning med overgrepsmateriale.


Så guffent at jeg ikke har ord! Advarer mot sexnoveller - politimann siktet. I Norge er foreløpig personer mistenkt, siktet eller tiltalt, og saken betegnes . En tidligere barneskolelærer på Østlandet er siktet for produksjon av overgrepsmateriale. Sak 4: Mann i 20-årene, fra en kommune utenfor Trondheim, siktet for besittelse av . Ytterligere to fra Oppland er også sikret i saken.


Flere arrestasjoner er varslet. Begge er under etterforskning for å ha vært. Den gang var personer siktet i det som ble omtalt som et nettverk . RanaBlad): I helgen fortalte Vest politidistrikt at de gjennom det siste året har rullet opp et større nettverk hvor det er begått seksuelle overgrep . Tingrettens kjennelse om varetektsfengsling 1. Operasjon har avdekket grove overgrep mot barn. Den ene saken ble mottatt i .

Mannen har erkjent deler av siktelsen , melder . Bergensområdet er varetektsfengslet i fire uker, siktet for overgrep mot barn under år. En telemarking er siktet for besittelse av seksualiserte bilder av barn. En barnehageansatt i Fjell kommune i Hordaland er siktet for seksuelle overgrep mot.


Politiet tror pedofilinettverket er langt større en først antatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg