fredag 23. september 2016

Beef jerky krydder

LEM BEEF JERKY KRYDDERBLANDING 126G. Krydderblanding for pund ( kg ) kjøttdeig. Bland krydder , og worchestershire-saus, og hell over kjøttet. Ekstremt sterke naga-chili krydret beef jerky.


Ta det forsiktig med disse! Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage beef jerky selv, jeg synes det er kjempegodt,.

I tillegg hadde jeg i litt krydder og en skje med sirup. Det som amerikanerne kaller beef jerky stammer visstnok fra inkaene,. Utnytt kjøtt fra vilt og annet . Moderne produsert jerky blir normalt marinert i krydder eller væske,.


Jerky kommer fra inkaenes ord for . Tilbredningstid: 9-timer. Du trenger: Kjøtt og stekeovn. Marinade og krydder etter eget ønske.

Dette er rett og slett luksusmat til fornuftig pris. Deretter er kjøttet langsomt tørket. Minimalt med karbohydrater og fett. Denne smaken er et godt medium varm jerky , det er ikke gal hot som vår Ring of Fire jerky.


Så mye kan vi si: Kjøttet skjæres i tynne strimler, marineres i utsøkt krydderblanding og deretter tørkes skånsomt. Det går med så mye som 2gram førsteklasses kjøtt for å lage 100g Beef Jerky. Beef jerky kan være dyrt å kjøpe, så bør du vurdere å lage din egen krydderblanding for å legge til kjøtt. Selv om mange beef jerky oppskrifter finnes for . Billig og kjapp levering som alltid. Trygg handel med Prisløfte og 100.


Tynne skiver av oksekjøtt, krydret og tørket. Allergener: Soya og hvete. Både svinekjøtt og kylling går. Men da heter det ikke beef . Færre kalorier og karbohydrater.


Mindre fett, sukker og salt. Større biter i posen - bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg