torsdag 15. september 2016

Batteridrevet motorsag pris

Vi har testet motorsager som går på batteri , og ble overrasket over hvor. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Letthåndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri.


Perfekt til saging av peisve beskjæring av trær i lydømfintlige områder og til . Kjedesag på batteri er på rask fremmarsj i takt med at batteriene blir både lettere og kraftigere.

I tillegg er sikkerheten høy, mens prisen er lav. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Motorsager på batteri er etter hvert blitt så sterke, at de er verdt å kjøpe fremfor en.


Jeg ser nå at prisen på den Stiga-sagen er uten batteri. Da blir det nok en del dyrere, ja. En batteridrevet motorsag er enkel å arbeide me stillegående og helt uten avgasser. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og .

Se webside med prisinformasjon. Lett håndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri. EUROPAS KRAFTIGSTE BATTERIDREVNE MOTORSAG.


Ryobi har i mer enn år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. I de siste årene har fremfor alt batteridrevne motorsager vokst i popularitet,. Den fremste grunnen til dette er trolig at det er lettere å sammenligne priser og . Jeg kjøpte en slik sag og fant beste pris på tretti. Med STIHL batteridrevet motorsag får du utmerket batteri og skjæringseffekt kombinert med drivkraft i V-klassen!


Den elektriske motorsagen er kombinert med en . Batteri motorsager fra STIHL. Ingen bensinavgasser, ingen ledning, men allikevel full effekt. Lett, praktisk sag til vedkapping og annet i hagen.


SDS-system for enkelt å skifte og etterspenne . CS 3batteridrevet motorsag er ekstremt kraftig i daglig bruk, og er innovativ med sin 50V batteriteknologi. Motorsagen leveres uten batteri og lader, disse må kjøes separat.

Stiga har lansert sitt 48V PowerPack system, so. Maskin Importøren AS tilbyr batteridrevne motorsager for både hobby og profesjonelt. Vis priser inkl eller eks mva. Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved?


Husqvarna batteri motorsag 5LIXP Image. MOTORSAGER FOR SKOGBRUK SPESIAL SAGER MED TOPPHÅNDTAK BATTERIDREVNE MOTORSAGER ELEKTRISKE MOTORSAGER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg