mandag 19. september 2016

Paraplyplante beskjæring

Denne plante, som hører hjemme i Australien og New Zealan er først for nylig blevet dyrket kommercielt med et godt resultat. Har en paraplyplante som har vokst i taket. Kunne tenke meg å kutte den litt nede på stammen og få til en ny plante av den delen jeg kutter av. Oppmerksomhet til periodisk beskjæring vil være en nødvendighet i høy belysning, og etterfylling avnæringsstoff vil også være nødvendig for å unngå å skape . Hvilke andre ting du må vurdere når omsorg for paraply plante ? Du kan imidlertid søke om å store planter med roten beskjæring ved å dele .

Noen ganger kalt paraply plante for sin umbrellalike sammensatte bladene samt en baldakin. Korriger årsaken før beskjæring og ellers et yngre Schefflera. Som de fleste planter , er det paraply plante skadet av frost. Det kan ta litt tid å fastslå omfanget av skaden , og beskjæring kan stimulere til ny , anbud vekst . JEg har et stort tre og må i år beskjære noen grener som går ut i veibanen.


Hadde vært greit å vite om jeg kunne prøve å lage flere duetrær. Vindusbla gummifiken og paraplyplante tåler mye hos meg i alle fall. Planten har av en aller annen grunn sluttet å vokse.

Roses kommer tilbake år etter år med riktig stell og beskjæring. Hvordan trimme en paraply plante. Beskjæring paraply planter er en viktig del av omsorg, som holder høyden kontrollert og forbedrer det . Noen planter bør ofte beskjæres slik at de ikke bruker for mye krefter på de grønne bladene, mens andre bare trenger lenger tid for å blomstre.


Svak gjødselblanding jevnlig i vekstsesongen, ingen gjødsling resten av året. Schefflera arboricola) fortjener sin mer vanlig navn, paraply plante. Fikk for noen dager siden en paraplyplante på stamme av min søster. Den er av den spraglete typen. Nå mister den blader,MED stilken . Trenger du noe stabilt i livet, så skaffer du deg denne planten her.


Men til tross for sitt vennlige vesen bør du advare din katt eller hund om å . En prydplante som må beskjæres ofte, hos meg…. Paraply plante foretrekker en fuktig miljø. Mer lys er bedre , og sporadisk beskjæring vil holde anlegget solid for en klatring kameleon.


Ikke forveksle med paraply plante som går under navnet , Cyperus . Jeg fotograferer også før og etter beskjæring i feriehagen. Click here to find similar products. Lettstelt populær friskgrønn plante med blanke .

En paraply plante med spraglete blader krever ofte mer sollys, som bladene. Anlegget kan beskjæres og trimmet for å holde den på en bestemt høyde, eller å. Norfolk Island pine, edderkopp anlegg og. Uteplassen terrassen Beskjæring lykkes, perioden JAS beskjæring beskjære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg