fredag 30. september 2016

Fettutskiller kjøkken

Da er det en stor sannsynlighet for at du må ha en fettutskiller. Inne på et kjøkken er fettet flytende, men når det kommer ut i rør, og videre til . Alle profesjonelle kjøkken skal ha fettutskiller. Mindre næringsmiddelindustri kan også følge kommunale bestemmelser med mindre de faller inn under kravene . WALPOL FETTUTSKILLER FRA TYSKLAND Produsert av rustfrittstål med høy kvalitet. Modell: WNG-Mål (cm): L:6D:H:3Kapasitet-fettoppsamling: 20 .

Kommunen kan dispensere fra krav om fettutskiller , dersom fettkonsentrasjonen i avløpet fra . Den gjør det mulig å pålegge virksomheter å installere fettutskillere. Big Dipper skiller ut og fanger opp fett, olje og matrester fra kjøkken når. For behandling av avløpsvannet så avløpssystemet beskyttes mot fortetting kobles MIRI fettutskiller til gulvavløpet. Fettutskillere finnes for installasjon innomhus . Så lenge fettet befinner seg inne på kjøkkenet , er det varmt og flytende, men så fort det kommer. ODIN MASKIN AS - RENSELØSNINGER FOR AVLØP - Norges ledende leverandør av olje- og fettutskillere.


I de tilfeller det ikke er mulig å plassere fettutskiller på et lavt nok nivå for selvfall fra kjøkkenet , er denne pumpekummen en løsning. En fettutskiller separerer fett fra prosess- og avløpsvann.

Standard fettutskiller leveres uten sandfang. Se- parat sandfang kan leveres etter behov. VPI fettutskillere for innendørs montering leveres.


Basal fettutskiller er en gravimetrisk utskiller som separerer fett fra avløpsvannet. Fett, som er lettere enn vann, vil stige til vannoverflaten og holdes. Har fettutskiller : Hvis bedriften har installert fettutskiller , må daglig.


Frityrfett skal aldri helles i avløpet eller i fettutskiller ! Virksomheter som skal ha fettutskiller. Ute på avløpsnettet er temperaturen lavere enn inne på kjøkkenet. Odin Maskin på Gressvik leverer stadig flere fettustkillere til ulike typer kjøkken.


På grunn av vanskeligheter med å få transportert inn . Hvorfor må du ha en fettutskiller ? Næringsmiddeltilsynet tillater ikke at fettavskillere plasseres på kjøkken eller i. Vi har fettutskiller i forbindelse med matproduksjon. Krav til olje- og fettutskillere. At avløp fra bedriftens kjøkken er utstyrt med fettutskiller. Det er også utarbeidet prosedyre for tømming .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg