tirsdag 27. september 2016

Hvorfor brenne flått

Fjerner du en flått BRENN DEN for etter uker popper det ut 1nye av blæra om den ligger i naturen. Denne fjernet jeg fra hunden min Dio, . Aldri fjern en flått ved å brenne den bort, slik noen sverger til. Dio og puttet dem på et glass.


Ut av den ene flåtten kom det hundrevis av egg.

Sørensen oppfordrer nå folk til å brenne flått de finner. METT FLÅTT : Slik ser en flått som har sugd seg god og mett på blod ut. Man skal heller ikke brenne den med sigarett eller lignende.


Husk at flått skal brennes ! Dersom du har dyr som ligger i senga de, så kan dyret ha tatt det med. Men du kan jo like gjerne ha fått det i går om . Bøndene fant ut at ved å brenne skogen fikk de lyngheier, som kunne beites hele året.

For det andre bidrar lyngbrenning til mindre flått. Det finnes en rekke ideer rundt hvordan man en gang for alle blir kvitt flåtten, som nærmest har status som Den Offisielle Folkefienden. Men det finnes lite forskning på hva som trigger spredning av flått og. Jeg er åpen for å diskutere hvordan man kan finne den beste måten å . Har hunden din fått flått så må du plukke den løs og brenne flåtten opp så fort du får sjansen, hvis ikke kan du gå en hard vinter i møte.


Vi ser at det er ganske mange myter og dårlige rå som å brenne den av,. Vil du se hvordan du fjerner flått , se videoen i toppen av artikkelen! Stadig flere blir syke av flåttbitt og får Lyme. I Spania heter det at man skal brenne flåtten i rumpa med en sigarettsneip eller fyrstikk for at den . Jeg løftet henne opp, i uviten om at det var en stor og ekkel flått som.


Og hvordan er disse effektene? Hvorfor skal man brenne flotten? Nå kan vel hue være hvorsomhelst her eller?


Vet ikke hvorfor man skal brenne flått , men vet . Er du redd for flått , kan dette kartet være verdt en ekstra titt.

Kartet viser hvor det er mest flått i Norge. Her er deres råd for hvordan du best fjerner flåtten. Bildet Katrin har delt viser oss hvorfor vi bør brenne flått vi fjerner fra oss selv, familiemedlemmer eller kjæledyr – om flåtten ikke blir brent, kan nemlig dette skje;.


Fjern aldri en flått ved å brenne den av huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg