fredag 16. september 2016

Kost og brett design

Koste hva du koste vil, eller må. Norges førende designbutikk. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Denne brukes daglig hos oss og kommer til å bli din nye bestevenn.


Ole Jensen for Nprmann Copenhagen.

Everdure kost og feiebrett (sort) - Rengjør grillen din med stil. Feiebrettet er fleksibelt og designet etter . Fin og praktisk kost og støvbrett fra Menu. Design by Jan Kochanski Mål: H: 8. Menu kost og støvbrett i stilsikkert design.


Vi vet alle hvor praktisk kost og støvbrett kan være når uhellet er ute, men det er kanskje ikke alle kost og støvbrett som . Vipp kost og feiebrett -settet er et nyttig verktøy på kjøkkenet.

Gjør det feiende flott å feie med et stilrent og praktisk feiesett i tre fra Iris. Skaftet er laget av oljet bøk, kosten av grå plast og mørkt . Et sett med kost og brett som både er hendig og stilig. Brettet er laget av metall og har en gummilist, kosten av hestehårblanding.


Aluminium skaft med soft rubber håndtak og stål plate . Materiale: Oljet bjørk, meta. Det stilige settet med feiebrett og kost er designet av Jan Kochanski for Menu. Settet kommer i hvitt og sort og er produsert i plastik, aske, pp og hestehår. Kost : Bøk med naturlig bust. Kanskje markedets flotteste feiebrett?


Praktisk feiekost med brett. Finnes i flere ulike farger og design. Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement til støvsugeren, så slipper du dra den frem for hver minste smule . Bufret kr 59- ‎På lager 27. Feiesett i svart flott design med børstehår produsert av ekte hestehår og .

Normann Copenhagen feiebrett og kost lysgrå. Svensk håndverk på sitt beste! Håndtaket har et behagelig grep av myk gummi. Tidløst design av høy kvalitet og funksjonalitet.


Alt med et skandinavisk og tidløst design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg