fredag 30. september 2016

Fet hodebunn

En fet hodebunn forvandler raskt nyvasket hår til en sørgelig hengende look. Dessverre kan det også være ubehagelig å ha en fet hodebunn. FETT HÅR: Hodebunnen produserer talg, og noen ganger blir det rett og slett for mye av det.


Heldigvis er det ting du kan gjøre for å redusere . Både ytre og indre faktorer kan påvirke hodebunnen vår. En hodebunn i ubalanse kan være enten for tørr eller for fet.

Begge deler kan oppleves som plagsomt . Men hva skal egentlig til for at hodebunnen holder seg normal, for en gangs skyld? Det skal godt gjøres å ha en perfekt . Har du en fet hodebunn med flass, vil flasset ligge igjen i hodebunnen som et hvitt belegg. Sjampo som holder hodebunnen i balanse ved flass og fet hodebunn. Fet hodebunn skyldes at talgkjertlene produserer for mye talg. Noen her som har funnet det?


Ekstremt lei av å måtte vaske håret hver dag for ikke å se helt forferdelig ut. Jeg antar at du egentlig ikke har fet hodebunn , men tørr!

Det er altså kun på toppen det blir fett. I og med at hodebunnen og håret er tørt strever hodebunnen med å lage fettstoffer for . For ett år siden begynte jeg å få veldig fet hodebunn. Etter det har jeg prøvd mange sjampoer, men problemet er der fortsatt.


Her er produktene som funker mot flass og hodebunnsproblemer. Flass kan være en annen årsak til kløende hodebunn. Om du har fete , flasslignende flak i hodebunnen så kan det være de kommer av en . Talgproduksjonen i huden avgjør om vi har fet eller tørr hodebunn.


Hormoner spiller en vesentlig . Ofte fettet følte da stryker med fingrene oversett. Fingrene kan se skinnende. Her finner du produkter som virker forebyggende og rensende mot fettete hår og hodebunn.


Sliter du med overflødig produksjon av sebum i hodebunnen ? Cancam har fem salonger, nettbutikk samt frisørskole. Bestill via nett, ring eller drop in. Som første frisørsalong i Norge har Cancam .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg