fredag 30. september 2016

Slagleklipper med motor

JF Bånd til Uniflex, pæn brugt bånd til skårlægger , med hydr motor , lige klar. Slagleklipper med hk benzinmotor med elstart. En god solid ATV slagleklipper med remtræk og justerbar klippehøjde og fine specifikationer.


God kraftig efterhængt brakpudser med egen hk benzinmotor. Kan bruges sammen med ATV eller mindre traktor og har mulighed for at justere både i højden . Vi fører kraftige slagleklipper med varierende klippebredde og monteret motor , .

Skal græsslåning være hurtig og nemt, så er en slagleklipper til ATV løsningen. Tysk Bernards slagleklipper med hk twin motor og elstart. SLAGLEKLIPPER med Vcylinderet Hk motor. En kraftig slagleklipper som kan klare alle de store klippe opgaver.


Indstillelig træk for lige. Mål: 176x172x- Sideforskydelig trækstang - Trinløs højdejustering . Leder du efter en hydraulisk slagleklipper ? DK TEC ATV slagleklipper sætter komforten i højsædet, da den kraftige motor er med elstart.

Dette system minimere belastning på motor og drivremme, hvilket giver alle dele en længere . Concept Perugini ATV slagleklipper. På denne side finder du verdens kraftigste og bedste slagleklipper i form af. Quad-X Wildcut rotorklipper med V-Twin Vanguard motor ! Slagkraft Craft 6slagleklipper med egen kran, styring og motor.


En slagleklipper klarer højt. Vi anbefaler knive af Y-TYPEN. De er anvendelige både til . Find en brugt Trolla slagleklipper med honda motor brugte landbrugsmaskiner til salg. Find en lang liste over Trolla slagleklipper med honda motor brugte . ATV Klipperen er genial til den generelle vedligeholdelse af marker og enge eller park-områder. Den kraftige konstruktion og Honda motor sikre en lang levetid.


Stands altid traktorens motor inden . Konceptet er enkelt: En motor , to hjul og to hydraulikudtag, så kører det. Goliat både gødningsudlægger, sprøjte, slagleklipper og kost. Fjernstyrede klippere - McConnel - Arb.


Buskadser og tilgroede arealer tæmmes nemt ved hjælp af slagleklipperen. Maskinhandler Indkøbsringen.

Pladerne til slagleklipperens motorhus ligger nu grundmalede. Carsten arbejdede videre på rammen til GM3 men så var gearskiftet til magnetboremaskinen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg