torsdag 29. september 2016

Tekstilrens biltema

Hvilken tekstilrens kan brukes for å rense interiøret så godt som overhodet mulig, og for å lukte godt. Ellers har Biltema et glimrende produkt på flaske,til 490. Du kan kjøpe tekstilrens på Biltema :). Har gode erfaringer med deres tekstilrens etc.


Men aldri brukt noe eksteriørt fra de. Det finnes vel seterens på Biltema eller på en vanlig bensinstasjon,.

Vi kjøpte en sånn spray på Biltema elns, bare sprayet på og lot det stå litt. Tekstilrens – seterens – Biltema Tekstilrens kan brukes på alle tekstiloverflater i bilen. Rengjør enkelt, effektivt og skånsomt. Rist flasken, spray skum på tekstiler . Det er ikke uten grunn at Biltema har merket dette alternativet som egnet for proffene. Her bør du fram med hanskene, for denne er tydelig . Hei, Ser at det er en tråd her om produktene til Biltema , men er det noen som har.


Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en sprayboks med tekstilrens til . For å fjerne det helt må du nok rense hele driten inni, men det er jo drit dyrt å sette det bort.

Men tekstil rens som man får kjøpt på biltema. Har prøvd tekstil rens , men det går bare ikke. Interiørvaskemiddel Total Interior Shampoo 5ml. Pråv å steam det med en steamrenser fra biltema :).


Barberskum og skurebørste, så gå over med tekstilrens type dagligvare. Biltema tekstilrens på sprayboks og gnukk med papir eller klut, gjenta til. Meguiars carpet cleaner eller annen såpe.


Køb SONAX Xtreme Tekstilrens på Bilka. Mangler: biltema Tekstilrens biltema - Jugendstil interiør - Blogger jugendstilinterior. Gi deretter bilen en totalbehandling ved hjelp av Biltemas lettarbeidede og effektive Premiumprodukter.


Puss vinduer og speil med Glasspuss . På gulvteppet brukte jeg en gul Biltema børste. Biltemas Premiumserie er utvalgte bilpleieprodukter med ekstra god kvalitet. Alle midlene kan påføres for hånd . Supplier: Biltema Sweden AB. Vi bruker Turtle nano-tec tekstil rens for bil. Det er jo egentlig et bilpleie produkt så jeg tipper Biltema eller bensinstasjon.


For alle tekstiloverflater i bilen og hjemmet.

Skumrensen til Biltema er faktisk bra (tru det eller ei). Sikkerhetsbelter og nakkestøtte. Ble Shell tekstilrens på meg i denne omgang ;). Madrassen vil bli sannsynligvis bli flekkete etter hvert selv om man har en relativt normal hygiene.


For du svetter en god del mens du sover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg