onsdag 21. september 2016

Fettutskiller tømming

Ragn-Sells tar hånd om tømming og rengjøring av din fettutskiller. Våre biler har alt det utstyret som trengs for å gjøre jobben skikkelig, alt avfallet leveres til . Slurver du med tømming av fettutskilleren kan det føre til at. Med HMS i fokus og moderne utstyr tømmes og rengjøres fettutskillere etter faste prosedyrer for å hindre skader.


Rutekjøring for tømming bidrar til god . Vi tømmer og rengjør fettutskillere.

Tømming skal skje minst fire ganger pr. Kommunen kan dispensere fra krav om fettutskiller , dersom. Vi kan tilby avtale på tømming , rengjøring og kontroll av din fettutskiller i henhold til gjeldende regelverk.


Det fettholdige vannet blir transportert til godkjent . Avtale på tømming av fettutskiller. Eier av anlegg for fettutskilling er pålagt følgende: Alle fettutskiller skal være registrert hos offentlig instans i kommunen der . Det anbefales å tømme utskilleren hver 14. En fettutskiller skal tømmes minimum en gang i måneden.


Eieren av fettutskilleren skal inngå avtale med lokal.

Fett skal ikke ut i avløpsnettet og fettutskillere må tømmes med jevne mellomrom. Norvatømmer, kontrollerer og drifter fetutskillere. Det er også et krav om at alle som har en fettutskiller må inngå en avtale med et firma om vedlikehold og tømming fettutskilleren. Sørheim Miljømaskiner AS tømmer og rengjør fettutskillere. Slamtømmingen fra de to slamlommene på fettutskilleren skjer ved hjelp av en eksenterskruepumpe type PG-Seepex 5-LBN.


Vi tilbyr avtaler om tømmeintervaller på fettutskiller tilpasset ditt behov. Det er viktig at fettutskillere jevnlig tømmes for å unngå utslipp i det kommunale . Utskilt fett skal leveres til godkjent mottak. Basal fettutskiller benyttes for å hindre fettholdig avløpsvann på ledningsnettet. Virksomheter som skal ha fettutskiller. Fettutskiller skal fylles med vann før bruk og etter hver tømming ! Det skal lages en privat avtale om regelmessig tømming av fettutskilleren.


Olje- og fettutskillere , regelverk og praktisering i. Etter hver tømming vil vi levere en . Tanken tømmes ved å trekke sugeslange fra tankbil ned i utskilleren. KTV Group har den siste tiden overtatt tømming av fettutskillere på en rekke steder i Bergen, og flere nye avtaler er på vei inn. Vi ser på dette markedet som viktig . Hvis bedriften har installert fettutskiller , må daglig. Frityrfett skal aldri helles i avløpet eller i fettutskiller !

Krav til etablering og drift av fettutskiller i Bærum kommune (pdf). Dokumentasjon på tømming og kontroll av fettutskiller skal vedlegges. KRAV OM INSTALLASJON AV FETTUTSKILLER.


Ansvarlig for virksomheten må inngå en avtale om tømming og kontroll av fettutskilleren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg