onsdag 21. september 2016

Geiter til salgs

Afrikanske Dverggeiter til salgs. Holtålen Gjeterhundlag 20. Velkommen til Ålen Sau og Geit sine hjemmesider! Vi har kystgeit til salgs :) super til å holde areal vedlike, veldig bra.


Og er kystgeita like håpløs som vanlige geiter og en del villsauer med . Treng du geitene for å stella kulturlandskapet på eigen gard?

Kan geitehaldet verta økonomisk viktig for gardsdrifta, kombinert med andre produksjonar eller . Er det noen i hedmark som har slike til salgs ? Har geitekje, bukkekje og voksne geiter til salgs. Ta kontakt om du har livdyr til salgs eller et godt råd. Du er kanskje kjent med Gi en geit -kampanjen som dukker opp før jul. De veldedige organisasjonene Kirkens Nødhjelp og Flyktningehjelpen . Mattilsynet nektet Fløibanen AS å bruke GPS-halsbånd på geitene.


Et nytt tilskudd gjør det mer lønnsomt å produsere kjekjøtt, og denne måneden lanserer Tine en ny, hvit geitost laget av 1prosent geitemelk.

Selger kjøtt fra kje, speka lår og pølse av geiter. Holder geiter, og har kje som beiter hele sommeren. Har kjekjøtt og spekepølse av geit til salgs. Vurderer å kjøpe mohairgeit, ønsker ekte mohair til avel.


Flotte skinn fra både geiter og kje er for salg på gården. Det fleste skinn er hvite og litt, men også hel brune og prikkete skinn dukker opp innimellom. SMÅFE: I Norge holder vi stort sett geiter for å få geitost. Men noen få gårder, som Ekeby, satser på andre produkter - og andre typer geiter. Her kommer vi til å samle informasjon fortløpende om hva som er til salgs til enhver tid.


Felleskjøpet Rogaland Agder tilbyr utstyr for både sau og geitehold. Vi leverer alt fra enkle innredninger til avanserte melkeanlegg for geit. Vi er medlem av Friskere geiter og følger blodprøvetaking utfra deres program hvert.


I går var det en trist dag for bonde Geir Tommy Pedersen da han måtte sende alle 1geit til slakteriet. Det var litt rart og trist, jeg kjente jo alle . Det har lenge vært et mål å komme med et oppsett som er strømlinjeformet, for å sikre det som må foregå av . Det brøt mandag formiddag ut brann i et fjøs ved Straumfjordnes i Nordreisa. Strålende sommervær skapte de beste tenkelige rammer for sesongåpningen på Pretsgardssetra . Geiter tema for salgsutstilling.

Hei, er det noen i Telemark som har Boergeiter til salgs ,,? Dyr til salgs eller ønskes kjøpt. Fatland bruker rettledende livdyrpriser fra Norsk Sau og Geit. Da er geiter og kje runde og fine.


Foreløpig har vi bare noen få kjeslakt til salgs , . Salg av alkohol er ikke lov, uten særdeles tillatelse. Når annonsen settes med høyeste bud over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg