torsdag 22. september 2016

Sushi lillestrøm take away

ADRESSE, KONTAKT INFORMASJON, ÅPNING TID. Du slipper matlaging og oppvask, og vi leverer direkte på døra. Maki er laget av et teppe av ristet sjøgress og edik-kokt polert ris ( sushiris ) som er rullet rundt diverse kjøtt, fisk og grønnsaker. Sakura Strømmen er en sushirestaurant som åpnet 13.


Hinoki passer for enhver anledning, enten du ønsker å hente take away på en mandag, eller feire et jubileum i helgen. Fresh ingredients, big portions .

Vi har restaurant og take away. Målet vårt er å levere førsteklasses sushi og asiatisk mat. Våres første prioteringer er fornøyde kunder, lave priser og kvalitet på maten. Foruten sushi inneholder . Parkalleén (Kinokvartalet).


Finn din nærmeste, eller la deg overraske! Prøvde take away fra Chopstix for første gang. Restauranten tilbyr også veganske retter, muligheter for take - away og passer perfekt for små selskap.

Lillestrøm (Skedsmo, Akershus). Vi leverer pizzaen rykende varm fra ovnen . Velkommen til LILLETHAI Restaurant. SUSHI AV HØY KVALITET, SPIS HER, HENT SELV ELLER BESTILL. Vi tilbyr takeaway , samtidig catering til selskap og hjemlevering.


Sushi , thai-retter og kinesisk mat. Du kan bestille her, via telefon, eller vår gratis app. Mange er opptatt av hva de spiser. Be gjerne om forslag til menyen da de har mye spennende å tilby.


Klassikere og nyskapninger i kinesisk, thai og sushi. Ring for å bestille bord eller takeaway. På Sumo vil du alltid finne den samme menyen med et bredt utvalg av sushi og asiatisk mat med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du . Bestill sushi take away fra vår sushimeny. Kjør inn på CC vest og opp til 2. Hvis du vil gå for sunn take away -mat så oppfordrer Birkeland deg til å velge sushi. Hos Peppes Pizza får du smakfull, fersk pizza - akkurat slik du vil ha den.


Hent selv eller levert på døra fra 14-.

Det kan være både matbutikker og sushi restauranter med take away. Bruk menyen til venstre for å velge andre søkealternativer. Vi gir HELE studentrabatt på. Takeaway fra tidspunkt som over. Serveringen kan bli litt bedre på restauranten men de har nok basert seg på takeaway.


Men alt i alt verdt pengene. SUSHI AS driver i bransjene Restauranter, Sushirestauranter og Take Away - restauranter. Etter mange år som sushi -kokk og kokk i asiatiske varmretter er vi. Kom og opplev våre smakfulle retter - enten med take - away , en bedre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg