tirsdag 17. april 2018

Iberiasnegle

Derfor er det kun den det er nødvendig å bekjempe. Fra , den frie encyklopedi. Hopp til navigering Hopp til søk.


Allerede i april advarte flere forskere mot en sommer preget av de slimete mordersneglene i norske hager, og nå ser det ut til at spådommen . Det er bare en ting som virkelig hjelper mot iberiasneglen , nemlig drapsmaskinen Limax maximus, eller leopardsneglen som den også kalles. Foto: Foto: Anne Charlotte .

Iberiasnegle , brunsnegle, mordersnegle. Gourmetkokk tilbereder iberiasnegler. Det er ikke så stor forskjell på iberiasneglen og vinbergsneglen som man vanligvis. Leopardsnegl eter iberiasnegl. Jager og eter iberiasnegler.


Kilde: og Bioforsk) . Den er vanlig langs kysten fra svenskegrensa til Troms. I innlandet finnes det spredte forekomster. I Norge har den fått mange navn: mordersnegl, iberiasnegl ,.

Der kunne jeg plukke 1-3iberiasnegler hver kveld i sesongen. Han er skeptisk til så godt som alle utryddelsesmetodene folk bruker. Du får ned bestanden ved å plukke eller fange . Downloadall sizes Use this fileon the web Use this fileon a Email a linkto this file. Bufret Oversett denne siden 3. Dette fjerner iberiasneglen.


Under tørre forhold må derfor snegler unngå å tørke ut, dette kan de gjøre ved å klumpe . Sneglen er giftig og gjør også skade i landbruket, i følge. I løpet av få år har den spredd. Forskerne konstaterer at den uvelkomne iberiaskogsnegl. Bildet viser en iberiasnegle , også kjent som brunskognegle eller. Nettleksikonet , som man til tider bør lese med en liten porsjon . FOTO: Ullhåndskrabbe kommer fra Kina med ballastvann.


Mordersneglen Denne ble funnet på Senja tidligere i uka. Nilssen ved UiT forteller at den er en uønsket art i vår fauna. Biologisk forurensing er også et økende problem med økt transport, iberiasneglen som hver sommer plager mange hageeiere er et eksempel på slik biologisk . På kunne vi lese: Boakjølsnegl er tvekjønnet, noe. Men jeg har ikke iberiasneglen i hagen, enda (!) Jeg har lagt merke til at de blir .

Den er blant annet rapportert å angripe og spise brunskogsnegl, noe som er gode nyheter for hageeiere. Først trodde man det var iberiasneglen som var kommet til Selbu, men undersøkelser har vist at det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg