fredag 27. april 2018

Skåbu fjellgrend

Skåbu Fjellgrend regnes for et av Norges vakreste hytteområder. Utbyggingen av hyttetomter går varsomt fram, og det . Kjøpe fritidstomt på fjellet? Skal du bygge hytte eller bolighus?


I filmen ser du dessuten lafterne i Skåbu Tradisjonsbygg under bygginga av ei hytte.

Planleggingen av hytteutbyggingen i Skåbu startet som et samarbeid mellom grunneiere. Skåbu er Nord-Europas høyestliggende bygdesamfunn. Her finner du et vidstrakt nett med skiløyper og . Hytta er fullbooket fra 01. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Lars Marius BækkevoldPlus. De stilrene hyttene i naturens egne .

SKÅBU FJELLGREND : Hyttegrenda framstår harmonisk og underordnet naturen. Familieområde bestående av leikepark med mange slags husdyr, selskapslokalene Dalbakken Fjellgrend , tursti om sommeren og guidete turer om vinteren . De største fordelene med turgåing. At det er bra for både kropp og sjel å gå tur i skog og mark er ikke akkurat noe hemmelighet. Men nøyaktig hva som gjør det . Espedalen Fjellgrend - Lauvålivegen 47. Ekstra ordinært årsmøte 22.


Flotte tomter med hytter bygd i tradisjonsrik byggesstil, fra området, men med moderne finesser. De romslige tomtene gjør terrenget lite . Viser fjellbygda Skåbu høyt over Gudbrandsdalen. Vår kjære Hanne i koret inviterte alle Mixdurer til seminar på feriestedet sitt i Skåbu. Skåbu (av norrønt skadir, jaktgudinne) er en bygd i Nord-Fron kommune i. Jotunheimen, og er et helårs hyttested. Han har i tjue års tid fungert som daglig leder for Skåbu fjellgrend AS.


Dette firma har intill nå stått for planlegging og bygging av i alt hytteanlegg i Skåbu.

Ekte fjellbygd Bygger du hytte i Skåbu, blir du del av ei ekte fjellbygd. Blant dem som er engasjert i hytteut-byggingen, er finansmannen Einar Kloster. Memurutin Styggehøbretin Veotind og rundere Leirhø, med mye blått i. Hallingskarvet Fjellgrend AS. Velkommen til 1Lokal for Skåbu.


Skåbu Hyttegrend gjør din ferie i Norge til en ekstra hyggelig opplevelse! Med rutenett gjennom Skåbu, vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg