onsdag 18. april 2018

Spiselige blomster kakepynt

Ja du leser riktig, du kan spise enkelte blomster. Ikke alle spiselige blomster smaker like godt. Blomster kan brukes på ulike måter i matlaging.


Som kakepynt , i salat, bakt inn i kaker, til supper, til saft og fryst inn i isbitterninger. Både marsipanroser, kandiserte blomster og friske blomster er nydelig kakepynt på marsipankake.

Men sjekk at blomsten er spiselig før du . Dryss litt kjærlighet over dine kaker og cupcakes med disse spiselige blomster -konfetti. Spis din hage, spiselige blomster. Kakepynt og isbiter eller kandisert 2. Det er morsomt å pynte en matrett eller en kake med vakre blomster , men før du gjør det så er det lurt å forsikre seg om at blomsten er spiselig , . Her finner du et bredt utvalg av ferdiglaget spiselig kakepynt. Bruk dem som kakepynt , som vakker topping på en smoothie eller smoothiebowl, lag saft av dem .

Spiselige - blomster -foto-birgitte-magnussen. Magnoliapyntet kake med marsipanblomster ser du hvordan du lager her. Tørkede, spiselige blomster finnes også å få kjøpt og gjør seg fantastisk godt for . Flere blomster er spiselige og kan live opp en ellers fargeløs rett.


Blomstene smaker litt som salat og er dekorative i salater eller som kakepynt. Tørker du dem har du fargerik, spiselig pynt til salater, dessert og kaker. I denne kategorien finner du det meste, fra spiselig kakepynt til muffinsformer! Her bor Live Huse og dyrker økologiske debiogodkjente spiselige blomster. Har vært på jakt etter spiselige blomster til kakepynt og salater.


Har hørt at det ikke er lurt å. Videre ut i blomsterbedene finner vi mange spiselige stauder og. Blomstene er nydelige i salater, flytende i drinker og som kakepynt. De spiselige blomstene har et stort antall bruksområder. Stemorsblomst: Stemorsblomst egner seg godt som kakepynt , eller til å fryses inn i . Plukk blomster fra egen hage og bruk dem som pynt på kaken.


Vi viser deg hvordan du kandiserer spiselige blomster.

Start med å plukke usprøytede friske spiselige blomster. Blomstene bør plukkes om formiddagen når de ennå er duggfriske og saftspente. Nellik: Brukes som kakepynt , kan kandiseres og kan også fryses i isbiter.


Men jeg vet at det finnes masse blomster som er spiselige og kan brukes, jeg vet bare ikke hvilke? Du får kjøpt spiselige blomster i store dagligvarebutikker, har ikke de. SPISELIGE : Hjemme hos Tonje Bergh er blomsterpottene fylt med ingredienser til alt fra salater og snacks til drinker og kakepynt.


Her er noen av de spiselige blomstene. Bellis, Tusenfryd Blomkarse. Når det gjelder blomstene på bordet, så er det ingen regler, her er du fri til å. Mange blomster er spiselige og kan brukes til matlaging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg