fredag 13. april 2018

Lobelia ampel

Vakker, riktblomstrende hengelobelia med pene, små blå blomster. Flott i be potte eller ampel. Med sine vakre, små blomster er lobelia en nydelig hageplante.


Enten du planter den i be krukke eller i en ampel , vil den pynte fint opp . Sommerblomster i krukker og ampler gir oss frodige og fargerike uteplasser. Forfatter: idium Publisert: 4.

Hengende sorter (hengelobelia) trives i potter, kasser, ampler og andre steder der den kan henge . Vackra, rikblommande hänglobelia med söta små blommor. Mycket fin i rabatt, kruka eller ampel. På den måten skaffer du deg en billig ampel. Dag Arneson og programleder Mette Stensholt Schau valgte å plante flittiglise og lobelia. Jeg har kjøpt hengelobelia i ampler , og han som solgte hevdet at plantene var stiklingsformert.


I ettertid begynte jeg å stusse, ettersom lobelia. Blomsterfarge: Blå med hvit øye Såtid: Februar–april Blomstringstid: Mai til frost avhengig av såtidspunkt Vokseplass: Sol–skygge Bruksområde: Ampel , . Blomsterfarge: Blå Såtid: Februar–april Blomstringstid: Mai til frost avhengig av såtidspunkt Vokseplass: Sol–skygge Bruksområde: Ampel , potte, .

En kjent og kjær klassiker som fortjener å bli brukt litt mer. En ampel er utrolig dekorativ, og det at den kan henges opp gir mange fordeler. Vi har tilbud på lobelia ampel , til kr 990.


SOMMERLYKKE: Superpetunia er flotte blomster i ampel. Stiklingsformert lobelia som normalt selges i blått og hvitt, men finnes også i rosa, lavendel og andre farger. En ettårig blomma för altan, balkong eller ampel. Ampel av rød Carillon (også kalt Million Bells), hvit Bacopa og blå Henge- lobelia.


Enkle potter med Surfinia i ulike . Ta kontakt med Giftinformasjonen hvis barnet ditt kan ha smakt på en lobelia -plante. I sol eller halvskugga i näringsrik, fuktighetshållande jord. Passar i rabatt och kruka.


Lobelia -arter ( Lobelia sp.) er giftige planter. Har ett hängande växtsett. Hengelobelia er flotte å bruke i ampler og i verandakasser.


Plant disse dottene rett i en ampel og heng den opp slik at plantene får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg