fredag 6. april 2018

Lage blomsterpotter i betong

Jeg har fått dilla på betong , betongprodukter du kan lage selv. Du bestemmer selv hvor store potter du vil ha plass til. Betong er i vinden som aldri før, så hva med å lage en blomsterkasse i betong ? Det nylanserte produktet Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type . Har du prøvd å lage blomsterpotter i betong før?


Det er ikke vanskelig i det hele tatt, og du kan få de akkurat som du vil!

Vi kom over et blogginnlegg. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. Men det er det faktisk ikke. Det er så mye fint man kan lage selv av betong til hagen og ellers – Vi gjorde et lite forsøk i sommer.


Ingen av oss har noe som helst erfaring . Betong er et porøst og pustende materiale, og stort sett umulig å få helt tett. Begynn med å lage en perfekt mal som du deretter kan bruke hver . Fine krukker til balkong, terrasse eller hagebordet er fort dyre. Det gir en mye bedre følelse.

Trenger du et DIY-prosjekt, slik lager du blomsterpotte av betong. Det er enkelt å lage sin egen blomsterkasse i betong. Da kan du lage den i akkurat den størrelsen.


Materialer Bufret Lignende Betong kan benyttes til et hav av prosjekter. Lag en benk eller støp et fundament. Uansett hva, så gir vi deg inspirasjon og veiledning.


Det er artig å eksperimentere med støping i betong. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage av fat, blomsterpotter ,. Slik går JEG frem når jeg lager ulike betongprosjekter, step by step. Dette er en hurtigbindende fiberarmert betong som kan fylles i forskaling eller i. Skal du lage en stor blomsterkasse er et tips å støpe den i nærheten av der du. Lag former av ting du allerede har i skapet, og støp dine egne blomsterpotter. BETONGBENK: Denne benken kan du enkelt støpe selv.


HULL: For å lage hull til beina bruker du i klosser med samme størrelse. Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Du trenger slettes ikke å kjøpe dyre potter for å få det fint i hagen, skriver Dagens.


Følger du disse enkle stegene, kan du lett lage. Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn. Deretter kan du ha møbelknotter under lysestakene for å unngå at de lager riper.

Eller hva med å bruk en kartong til å lage en blomsterpotte ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg