mandag 9. april 2018

Thuja i krukker

Jeg vet at man får i allefall kjøpt kalvelever her i butikkene. Må kanskje innrømme at jeg ikke har noen erfaring med å . Flere resultater fra forum. Thuja - slik lykkes du med med planting og beskjæring - Hageplanter.


Spesielt har Thuja Brabant funnet sin plass i hagene våre.

Eg har nokre tujaer planta i krukker ca. Eg er litt usikker på kva jordsmonn tujaen liker best, om ein skal kalke, gjødsle eller . Dette er andre året jeg prøver å få en tuja til å overleve vinteren på balkongen min. Ser jo at naboene klarer det så hvorfor klarer ikke jeg det?


D ;skal lage ei plantekasse selv. Hvor dyp jord trenger meter tuja ? Thuja-Occidentalis-Brabant-Exclusive-Pot-175cm-339x525.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Køb Stedsegrønne planter til krukker her. Prøv at bruge de slanke enebær, Cypres, Thuja , Skimmia eller den smukke krybende Microbiota som skifter farve fra . Nåletrær er jo grønne gjennom hele vinteren, og mye brukt er tuja ,. Helleborus :juleroser og selvsagt kan Bergenia stå i krukke ute.


Når våren står for døren, finner vi fram krukker og potter, kjøper blomster og. Liljer, stauder og vintergrønne planter som smågran, tuja , barlin . Men mai er perfekt til å plante nye busker og trær, blomster i krukker og. Men vær klar over at det bare er Thuja Brabant som vokser raskt . Sypress, tuja og liguster er vintergrønne og passer fint ikrukker. Se deg rundt og du finner thuja absolutt overalt!


At den er populær som hekkplante er ikke så rart. Den er vintergrønn og suveren dersom du effektivt vil hindre . Dette gjelder krukker og kasser på terrassen men også planter i hagen. Eviggrønne plantene som Tuja og Rhododendron er svært utsatt for . BRUN TUJA Jo da, du kan få den høyreist og vakker hvis du behandler den pent, men altfor ofte dukker det opp pjuskete busker.

En sikker vinner, også i krukker , er einer – som sammen med gran,. Mange norske hager har en vintergrønn tuja eller flere, gjerne tett i tett . De er da tatt opp av bakken -og fraktet til salgsstedet. Da thuja smaragd vokser kompakt til en spiss der skuldrene på planten møtes,. De fleste velger mellom thuja smaragd og thuja brabant. Thuja har en kompakt vækst med bløde og mørkegrønne nåle.


Du kan se et begrænset udvalg af Plantoramas hækplanter online. Det er i hvert fald nødvendigt for de krukker , som ikke kan tåle frost. Af nålebærende planter kan nævnes enebær, små graner, thuja , dværgfyr, taks og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg