torsdag 19. april 2018

Kaffegrut mot veps

Tro det eller ei, men tørr kaffegrut kan redde sommerkvelden din på terrassen. Kaffegrut er nemlig svært effektivt for å holde både mygg, veps. Bruk lime og nellikspiker mot myggen.


Agency (EPA) er kaffegrut svært effektivt for å holde mygg, veps og andre insekter på avstand. Vi har samlet noen tips om hvordan du kan få vepsen til å holde seg unna.

Da trekkes de mot søt mat og drikke, blir daffe og aggressive – og altså . Syntest du det har vore mykje veps denne sommaren? Eit kjerringråd i kampen mot veps er å bruke ei heimelaga felle, inspirert av dei . Ikke la vepsen ødelegge utemiddagen. Det finnes smarte dingser som skal hjelpe deg i kampen mot vepsen. SIDE2): Mange setter stor pris på sommer, sol og høye temperaturer, men varmen kan også føre til at det vrimler av både mygg, knott og veps. AGGRESSIV: I Norge er det arter stikkeveps , inkludert geithams.


Så nå samler jeg kaffegrut som jeg skal legge i bakkant av blomsterbeddet der det er ekstremt.

Noen som har funnet andre middel mot veps. Kaffegruten ligger og ulmer i den ildfaste formen, og vepsen hater. Jeg er egentlig litt skeptisk mot kjerringråd.


Lag lys med kaffegrut mot mygg og veps. Unsubscribe from Unni Beth. Tja, vi satt her og drakk kaffe. Vepsestikk , det var den eneste forklaringen. Hun er allergisk mot veps.


Se hvilken som fungerte best. Det stemmer ikke som mange tror at vepsen er med giftig mot høsten. Insekter liker generelt ikke røyk, sikkert ikke røyk fra kaffe heller. Forskning viser at giften fra en brasiliansk veps kan ta knekken på. LES OGSÅ: Kaffe mot hudkreft . Den tyske vepsen bygger de klassiske runde ballene, og jordveps lager de.


Du får kjemisk hjelp mot bl. Vi i Jernia har et bredt sortiment som beskytter deg mot alt fra bier og flått til mygg , knott og edderkopper. Unngå også maur i huset med Trinol maurlokkeboks.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg blir stukket av veps eller bie? Mot smerter kan du bruke Lidocain-salve som du kan får reseptfritt på apoteket. Koffein i kaffe , te, Pepsi- eller Cola-produkter og energidrikker påvirker hjernecellene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg