tirsdag 24. april 2018

Antall tenner på sagblad

Kvalitet og hastighet på et kutt er i all hovedsak basert på antall tenner og bladets geometri. Et sagblad er ikke bare et sagblad. Forskjellig antall tenner per tomme, og forskjellig profil på hver tann, gjør at disse tre HCS-bladene til . Et kvalitetssagblad med riktig antall tenner , korrekt sliping og en tannform som passer til det du skal sage, må være på plass før du setter tennene i en planke . Trend sagblader i Craft Pro serien er utviklet for å få en profesjonell finish i tre.


Alle blader er godt merket med diameter, antall tenner , senterhull og Trend logo.

Antall tenner ( sagblad ) Fjern. Bilde av Fein E-Cut Precision sagblad L=mm B=mm . SIKTELINJE: Det må være lett å se punktet der bladet . Den dobbeltfasede toppflanken har skarpere skjærekanter og M-formen fungerer som å doble antallet tenner per blad. Sirkelsagbla hvor tennene er anordnet ved en negativ vinkel, som typisk har små interdentale bihulene og det store antall tenner.


Svenske hardmetallsagblader for yrkesmessig bruk. Velg sagblad med hjelp av følgende generelle regel. Bestillingsbetegnelse, Diameter, Tanntype, Ant. Det hender også at enkelte tenner i et sagblad er brukket, og at .

Tynt materiale, tett mellom tennene på sagbladet (liten tanndeling). SIRKELSAGBLAD HM 200XZ32. Med dette bladet får du meget pene snitt! Sagblad til buesag, Bahco.


Teknisk: Ytre diameter: 216mm. Tanndeling er avstanden mellom tennene i et tannhjul eller tennene på et sagblad. På sagblad blir tanndelingen oppgitt i antall tenner per tomme. Bladet indre hulldiameter mm. Trenger du hjelp til valg av rett type sagblad eller ønsker å bestille nye blad?


Tanning defineres som antall tenner pr. De slagbestandige tennene reduserer sjansen for oppflising og brekkasje dersom det skulle treffe på et fremmed objekt i. Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.


Hardmetallklinge for kapping i tre. Holdbare universalblad av høy kvalitet for kapping av undervekst. Eks mva: kr 14Inkl mva kr 1825.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg