torsdag 11. mai 2017

Årsavgift 2017 frist

Nå kommer årsavgiften – litt billigere enn i fjor. Frist og satser for årsavgiften. Hele millioner krav ble sendt ut til norske bileiere.


Til sammen dreier det seg om nesten ti . Dette er reglene for betaling av årsavgift på bil. I år er det prosent som ikke har betalt årsavgiften innen fristen.

Ordningen innebærer at de som betaler . I morgen er siste frist for å betale denne purringen. Bilen blir avskiltet i morgen hvis årsavgiften ikke er betalt TREKK I LØNN: . I dag er det siste frist for å betale årsavgiften på bilen. Det er ikke mulig å få betalingsutsettelse for årsavgiften. KLIPPER SNART SKILTER: Siste sjanse for å betale årsavgiften er 19. To og en halv måned etter at fristen gikk ut, er 127.


NTB) Publisert: 08:- 10. De som får purring, har enten ikke betalt årsavgift eller betalt avgiften for sent.

Hvis ikke alle avgifter er betalt innen fristen på purringen, vil eier. Betaler du årsavgiften etter forfallsdatoen, må du uansett grunn betale en. Sarpsborg, med betalingsfrist 20. Skatteetaten vil nå purre på 289. Betaler du ikke er det fare for at noen kommer og klipper skiltene av kjøretøyet . Midt-Troms unnlot å betale årsavgifta innen fristen.


I februar sendte skatteetaten ut millioner krav om årsavgift for alle bileiere med betalingsfrist 21. BIL: Vi er best i landet på å betale årsavgift. Du får no ei rekning med frist den 20. Dersom du sel bilen din før 20.


Innbetaling bare en dag over fristen gir 2kroner i gebyr. Vi snakker om årsavgiften for motorkjøretøyer. Denne innkreves av forsikringsselskapene og du må betale. Statens vegvesen innen 31.


Du skal heller ikke betale . Samtlige har unnlatt å betale årsavgiften innen fristen – 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg