onsdag 24. mai 2017

Musefelle jula

Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av . Svært effektiv og hygienisk felle med langtidsvirkende middel. Døde mus er enkle å fjerne, og det innebygde middelet gjør at fellen er effektiv over lang tid.


For deg som vil fange musene på en human og miljøvennlig måte, velg Mjölner!

Fellen har en slagbøyle med snedig retursperrefunksjon som ikke kan slå igjen . Kompakt musefelle som er enkel å lade. Det finnes visstnok ingen dyr i verden som gjør større skade enn musene. Vi har testet hvilke musefeller som er best.


Denne artikkelen har vært publisert på Dinside også tidligere. Mus søker seg til lune steder med tilgang på mat, og da er menneskeboliger et . OneDown Rat Trap fanger ubudne gnagere på en human måte, og uten risiko for å klemme fingre eller tær. Hadde de hatt en slik på Katthult, .

Elektriske hammere, humane musefeller , oppblåsbare senger, . Men så fikk jeg nyss om at Jula selger humane musefeller. Så jeg får min ene bror til å kjøpe med dette på en julegavehandletur. Nå vet jo ikke jeg om det er en Jula butikk nært deg da :blush:. Det er ikke bare i julen musene lever farlig. Kampen mot de små gnagerne har pågått i tusenvis av år.


De første musefellene man kjenner, er fra . Musefelle - bier, biller, boligkontroll, brun jordmaur, desinfeksjon, duefjerning, ecopci, edderkopper, eitermaur, fluebekjempelse - Finn. Musefelle - skadedyr, bier, biller, boligkontroll, brun jordmaur, desinfeksjon, duefjerning, ecopci, edderkopper, eitermaur - Finn firmaer, adresser,. Felleskjøpets produktsjef deler sine beste tips til effektiv og permanent fjerning av mus innendørs med bruk av feller. Hos Felleskjøpet får du musefeller og utstyr . Du kan finne manualen til din Jula Musefelle nedenfor. Finner du ikke din modell ? Hva med en musefelle til kroner, eller tre lommelykter til kroner, batterier inkludert.


Eg har hatt nokre brune musefeller av plast, der du legger åta inn i eit lite bur, som musa stikker hodet inni. Har hatt meget godt hell med å .

Noen tips til en multi-mus musefelle som kan settes på loftet og som man ikke må sjekke. Svippet innom Jula i dag og kjøpte en bøttefelle. Når du først har kartlagt musens bevegelsesmønster, kan du plassere ut musefellene. Nå er det høysesong for mus.


Få gode råd til hva du kan gjøre for å unngå skadedyrene, og hvordan du kan bekjempe problemet hvis det . Perfect Helvmus Har Delagt Min Fine Deilig Helg P With Musefelle Jula. Excellent Fikk Mistanke Om Mus P Kjkkenet I Helgen Syns Det Var . Bruksanvisning för musfälla. Instrukcja obsługi pułapki na myszy.


Hvis musene dør momentant når musefella klapper over dem, er det greit. Men noen ganger er de halvdøde, og da synes jeg faktisk litt synd på . Da vi reiste til Haukelan var garasjen full av delikate musefeller overalt. I jula brukte jeg pinnekjøtt som agn, og da fanget jeg faktisk åtte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg