torsdag 11. mai 2017

Chiptuning båt

Resultater på min båt er økning av toppfart fra 35kn til 39kn og i marchfart på 35kn er dieselforbruk uten . Det er ikke uvanlig å chipp bilmotorer i disse dager, lovlig eller ulovlig, det er nå en annen sak. Men resultatet er mere kraft og mindre forbruk, . Autopower Tuning av Volvo Penta D-serie? Chiptuning av påhengsmotor hos Megalys, erfaringer?

Flere resultater fra baatplassen. Tuning av båtmotoren er svært aktuelt dersom motoren ikke klarer å oppnå . Mange har falt for fristelsen til å trimme marinedieselen sin de siste årene. Reist hjem med 2Hk, Kom med 22 Sparer over diesel i . Ved tuning av båt vil ikke maksturtallet økes, hvis ikke det ligger kunstig lavt originalt . Vi har gode erfaringer med tuning av.


Med egen PTO-Dyno kan vi måle effekten før og etter tuning. Utnytt potensialet i din båt i dag.

Lavere turtall ved samme . Denne siden bruker informasjonskapsler. Disse blir brukt for å hjelpe brukeren og forbedre din opplevelse av siden. Diesel chip tuning with the latest multi-map technology. Particulate filter compatible - with vehicle warranty and TÜV Report included for your Diesel. Såkalt chip- tuning , der du bytter ut - eller datatuning, der du modifiserer - en liten databrikke i bilen din,.


I tillegg til Toyota tilbyr også Saab tuning -kit til sine biler innenfor garantien. Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom. Ved å chiptune din bil vil du oppnå høyere effekt, lavere drivstofforbruk og økt kjøreglede.


Vi spesialtilpasser tuningen til din bil slik at du kan være sikker på at. De mer eller mindre lærde strides om hvor bra chiptuning eller trimming er for en bil. Kjøper du en bil med chiptuning tar du en risiko du selv har akseptert. Vil tilbyr optimalisering av de fleste type kjøretøyer. Ecu tuning av Sea Doo Spark 60hk og 90hk.


Med spesielle behov som racefuel, etanol Eosv er det bare å ta kontakt så ordner vi en ønsket tuning. Send inn service for hele landet.

Til enhver tid det nyeste av det nye innen scooter, atv, båter , mopeder og utenbordsmotorer på lager hos oss. Fra vårt bruktmarked kan vi også tilby mange. Vi modifiserer softwaren i din bil for å gi bedre effekt og for å spare drivstoff.


Om du ikkje finn bilen din i lista under, er det berre å kontakte . Vi kan tilby datatuning, chiptuning og softwareprogrammering av høyeste kvalitet til de fleste motorer. Båt - mer effekt og lavere forbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg