onsdag 17. mai 2017

Bambus viskose

Men hva betyr det egentlig at et plagg er laget av bambusviskose eller bambus. Bambus er raskt fornybart, det er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk, . Dette stoffet er ikke bambus , men viskose , og det er strengt tatt ulovlig å selge det som bambus , sier Ingun Grimstad Klepp, forsker ved Statens . Viskose er laget av trefibre og minner mye om bomull siden det føles mykt mot huden og er fleksibelt så barna kan leke fritt og ubesværet. Vi i Småungene og våre leverandører er svært opptatte av at dere forbrukere skal få så riktig informasjon som mulig om plaggene dere kjøper hos oss.


Klesprodusenten Stormberg endrer markedsføringen av bambusklær.

Bambusklær er laget av viskose , og har ingen naturlige antibakterielle . Miljøtull om bambus -klær. Materialene er kjemisk behandlet og skal merkes som viskose eller modal. Det er et økende marked for et . Men stoffet er omdiskutert. Hvilke egenskaper har egentlig bambusviskose , og hvor miljøvennlig er det?


Vi har snakket med både en kritiker og en forkjemper. Was kann man sich tatsächlich unter dem Begriff „ Bambus - Viskose vorstellen? Einfach gesagt, Bambus - Viskose ist eine Textilfaser aus der gewebte oder .

Bambus dyrkes uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Klær av bambusviskose er PH-nøytrale, funkttransporterende og veldig myke. Superundertøy, hipster, t-skjorte og loungewear pysjamas for dame. Basisplagg med klassiske rene linjer.


Kolleksjon for baby, barn, dame og mann. Et godt alternativ til ull, bomull og . Undertøy laget av bambusviskose er et veldig godt alternativ, men hva er forskjellen mellom ull og bambusviskose ? Hva skal du velge, og hvordan bør du kle . Amerikanske myndigheter definerte til slutt klær fra bambus som viskose og innførte merking som Rayon made from bamboo for all import til . Superbaby heldress pyjamas i magisk myk bambus viskose fra badaboom. Tidløst og klassisk norsk design. Myke og rene farger og linjer med fine detaljer.


Lilleba ammeinnlegg bambus viskose. Bambus viskose ammeinnlegg Blå stjerneskinn. Gulpeklut i bambusviskose - supermyke! Klærne fra Bamboline er produsert i myk og deilig viskose av bambus og elastan. Barneklær for aktive barn - omsorg for huden gjennom silkemyke bambus klær.


Vi designer klær fra 0-år og har fokus på lek og bevegelighet.

Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og på grunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg